Terassilauta ja aitalaudat

Terassilauta ja aitalaudat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kyllästetty lauta sopii hyvin ulkokäyttöön ja kestää vuodesta toiseen. Voit valita perinteisen vihreän ja kauniin ruskean sävyistä itsellesi sopivan. Laske tarvittava määrä ja hanki aitalaudat tai terassimateriaalit Byggmaxista.

 

Kestopuusta kestävää ja kaunista ulkokäyttöön

Mukava terassiprojekti tai aidan rakentaminen alkaa Byggmaxista. Suunnittele mieleisesi terassi tai aita ja laske tarvittavan puutavaran menekki. Aitarima ja terassilauta kannattaa valita kestopuuna, joka on ulkokäyttöön sopivaa kyllästettyä puutavaraa. Byggmaxin valikoimista löydät niin runkomateriaalin kuin terassilaudankin projektiisi sopivina leveyksinä. Terassia varten kannattaa rakentaa kunnon perustukset, jotka kestävät ja pitävät terassisi suorana vuodesta toiseen. Byggmaxin pilariharkot ja valmissementti auttavat tukevan perustuksen rakentamisessa. Tukevan ja suoran perustuksen päälle tuleekin sitten terassin runko. Runkomateriaalin tulee olla tarpeeksi jämäkkää. Esimerkiksi 45x120 pystyyn asennettuna tai 90x90 palkkia, jonka päälle terassilaudat on helppo kiinnittää. 90x90 käy myös raskaammankin aidan tukipilareiksi. Jos terassi on vähänkään ympäröivää maata korkeammalla, rakenna ympärille kunnon aita.

 

Terassin teko on helpompaa kuin luulisi

terassit ja katokset ulkokäyttöön kannattaa rakentaa kestopuusta, joka kestää ulkokäytössä kauemmin kuin kyllästämätön puu. Terassilauta on saatavana vihertävänä tai ruskeana monessa eri leveydessä. Kestopuun suojaamiseen tai sävytykseen sopivat puunsuojat, joiden valinnassa Byggmax auttaa mielellään. Talosi tai pihasi tyyliin sopivat materiaalit löydät helposti ja edullisesti Byggmaxista. Voit aina valita tarvitsemasi määrän haluamaasi tuotetta, jonka saat edulliseen hintaan Byggmaxista. Tiesitkö muuten sellaisen hauskan faktan, että terassin lautojen rako kuuluu olla sama kuin perinteisen timpurin kynän latteampi kylki? Myös timpurin kyniä löytyy Byggmaxin valikoimista, joten voit helposti käyttää paria kynää rakotulkkina terassia rakentaessasi. Tartu toimeen ja rakenna terassi edullisesti Byggmaxin avulla. Onnistut varmasti!

 

Hanki jämerä terassilauta Byggmaxilta

Uusi terassi antaa ilmettä ja arvokkuutta mökille tai kotiin. Tee se itse ja huomaat, kuinka helppoa se on. Terassilauta ja muu tarvittava löytyvät Byggmaxin valikoimista nopeasti ja edullisesti.

Näytä enemmän
Suodata

51 Tulokset

Järjestä
Pohjamaalattu
1 65  € /m
CENT
60  € /pakkaus
Kärnsund
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 11 95  € /m
Kärnsund
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 19 95  € /m
Pohjamaalattu
2 99  € /m
CENT
35 97  € /pakkaus
Kärnsund
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 26 95  € /m
Jabo
Saatavana useita värejä
Alkaen 54 95  €
CENT
64  € /pakkaus
CENT
68 50  € /pakkaus
Kärnsund
Hopea/antrasiitti, 2 kpl/pakk, 0,84 M2/PAKK, 5,6 JM/PAKK.
99 95  € /m2
Kärnsund
Hopea/antrasiitti, 2 kpl/pakk, 1,26 M2/PAKK, 8,4 JM/PAKK.
99 95  € /m2
Kärnsund
120 mm, 15 m/rulla
29 95  €
CENT
72 50  € /pakkaus
Kärnsund
5 mm, 12 kpl/pakk. punainen
31 95  €
CENT
26 48  € /pakkaus
Kärnsund
Nougat/kahvi, 2 kpl/pakk, 1,26 M2/PAKK, 8,4 JM/PAKK.
99 95  € /m2
CENT
14 50  € /pakkaus
Kärnsund
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 57 95  € /m
Kirkedal
Oak, 2 st, 30x25x50x3000