Puutavara

Puutavara Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Omin käsin rakennettu terassiko mielessä? Vai oletko suunnitellut takkahuoneen sisäpanelointia jo vuosikausia, mutta projekti on vaan siirtynyt koko ajan syystä tai toisesta? Nyt on hyvä aika siirtyä suunnitelmasta toteutukseen, koska Byggmax on apunasi ja tukenasi. Tilaa tarvitsemasi puutavaratuotteet osoitteesta; Byggmax.fi, laita hanskat käteen - nekin saat samasta osoitteesta - ja ala hommiin.

Toiveiden terassi kestää kaikenlaista säätä
Olisi toivottavaa, että ulkoterassin rakenteet ja puutavara kestäisivät kaikenlaista säätä vuosikymmeniä. Kun puuhun lisätään muovipinta, varsinainen puun sydänosa ei välitä talven tuiskuista ja kesän kuuroista. Tämä haalistumaton, niin sanottu UltraShield -komposiittilauta on oiva materiaali terassin raaka-aineeksi. Kokonaisuuden kruunaa lautojen kiinnitysjärjestelmä, joka on huomaamaton ja kestävä. Kahden erilaisen kiinnikkeen järjestelmässä toinen kiinnike kiinnittää laudan, toisen kiinnikkeen antaessa laudalle mahdollisuuden ""elää"" erilaisten olosuhteiden mukaan, jolloin terassi pysyy muodossaan vuodesta toiseen. Terassilauta on helppo puhdistaa harjaa, moppia ja saippuavettä käyttäen. Millainen on suosikkilistasi? Pidätkö enemmän lattialistasta, joka on valmistettu käsittelemättömästä männystä, vai tammisesta jalkalistasta? Olipa makusi millainen tahansa, tilaa kaikki listat ja muu tarvittava puutavara osoittesta Byggmax.fi.

Raakapontilla ja liimapuupalkilla luot kätevästi kestävyyttä
Ihmiskunta on ollut aikanaan nerokas keksiessään muotoonhöylätyn sahatavaran. Tällöin lauta tai lankku, yksityiskohtaisemmin vaikkapa raakapontti, voidaan kätevästi yhdistää toiseen lautaan kielekkeen eli pontin avulla. Lautojen väliin ei jää rakoja, joista pakkanen ja puhuri pääsisivät sisätiloihin. Tee-se-itse-mies onnistuu ponttauksessa, kun muistaa muutaman perussäännön: ensinnäkin, asennus tulee aloittaa nurkasta siten, että laudan urapontti on seinän puolella. Toiseksi: muista jättää laudan ja seinän väliin noin viiden millimetrin rako. Ponttilaudan jatkaminen mistä tahansa kohtaa työmaata on helppoa, koska myös lautojen päissä on pontti, joka sopii toiseen lautaan. Kun tarvitaan kestävää materiaalia, joka ei vääntyile tai halkeile kosteissakaan tiloissa, valintana on liimapuupalkki, joka on nimensä mukaisesti valmistettu liimaamalla pituussuuntaisesti yhteen lautoja tai rimamaisia lamelleja. Laadukas puutavara ja kaikki sen eri variaatiot ovat näppärästi ulottuvillasi Byggmaxista.

Byggmaxista puutavaraa ulos ja sisälle
Suomen vaihtelevien sääolosuhteiden vuoksi ulkorakentamisessa käytettävältä puulta vaaditaan paljon. Käsittelemätön puu ei kestä terassilla, parvekkeella ja pihalla. Kun puun pitää kestää tiettyjä ulko-olosuhteita riittävästi, sitä kutsutaan kestopuuksi. Tällaista puuta saadaan valmistettua painekyllästämällä laudan tai lankun sisään suoja-aineita, jolloin puu ei lahoa ja pysyy hyvin muodossaan. Kyllästetty puutavara soveltuukin juuri näiden ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti esimerkiksi laitureiden ja terassien rakennusmateriaaliksi. Erilaisista muotivirtauksista huolimatta puu on aina säilyttänyt suosionsa sisä- ja ulkoverhoilumateriaalina. Esimerkiksi sisätiloissa pystysuuntaan asennettu seinäpaneeli on edelleen paneelin tavallisin asennustapa. Byggmaxin seinäpaneelit osastolta löydät juuri oikean kokoiset ja -näköiset mänty- ja muoviset MDF-paneelit rakennuskohteisiisi. Kestopuun ja seinäpaneeleiden asennuksiin liittyvät sähkötyökalut ja -koneet, ulkomaalit sekä muu puutavara ovat kaikki tilattavissa samasta osoitteesta!

Byggmax - materiaalit ja tarvikkeet samasta osoitteesta
Kun hankinnassa on puutavara, Byggmaxin valikoima on kaikenkattava. Tarjontamme on halpa rahallisesti mutta kallisarvoinen laadullisesti. Laajan valikoiman ansiosta sinun ei tarvitse enää tilata rimaa sieltä ja porakonetta tuolta - saat siis kaikki materiaalit, tarvikkeet ja työkoneet samasta paikasta. Klikkaa, vertaile, valitse ja tilaa. Ja ylläty positiivisesti.

Byggmaxilta löydät puutavaraa aina edulliseen hintaan nopeasti ja helposti. Onko mielessäsi uusi terassi? Vai onko kenties takkahuoneesi kaivannut jo pidempään uutta sisäpanelointia? Nyt on täydellinen aika käydä tuumasta toimeen ja hoitaa kotisi puupinnat kertaheitolla kuntoon! Byggmaxilta löydät kaiken tarvittavan puutavaran - oli projektisi sitten sisällä tai ulkona!

Laadukas puutavara kestää säässä kuin säässä

Laadukas puutavara kestää vuosikausia säässä kuin säässä. Erityisesti terassin tulee kestää niin sään vaihteluita kuin kovaakin käyttöä, joten sen rakentamisessa on erityisen tärkeää valita oikeat materiaalit. Juurikin tästä syystä löydät laajasta valikoimastamme muun muassa muovipinnalla pinnoitettua puutavaraa, joka varmasti kestää niin tuulessa kuin tuiskussa. Meidän mielestämme kaikkien tulisi päästä toteuttamaan unelmiensa pihaa, ja edullinen puutavaramme onkin hinnasta huolimatta pelkkää priimaa! Tilaa siis meiltä kaikki tarvittava unelmiesi terassiin ja pistä hihat heilumaan!

Byggmaxista puutavaraa ulos ja sisälle

Suomen vaihtelevien sääolosuhteiden vuoksi ulkorakentamisessa käytettävältä puulta vaaditaan paljon. Käsittelemätön puu ei kestä terassilla, parvekkeella tai pihalla. Kun puutavaralta vaaditaan säänkestävyyttä, kutsutaan sitä kestopuuksi. Tällaista puuta saadaan valmistettua painekyllästämällä laudan tai lankun sisään suoja-aineita, jolloin puu ei lahoa sekä säilyttää myös muotonsa erinomaisesti. Kyllästetty puutavara soveltuukin juuri näiden ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti esimerkiksi juuri laitureiden ja terassien rakennusmateriaaliksi. Puu on myös ajaton materiaalivalinta ja säilyttää tyylikkyytensä vaikka trendit vaihtuisivatkin. Byggmaxilta löytyy paitsi edullinen puutavara, niin kaikki tarvittava sen asennukseen - tutustu nyt laajaan sähkötyökalu ja -kone -valikoimaamme tai luo vanhoille puupinnoille uusi ilme ulkomaaliemme avulla. 

Byggmaxilta löydät puutavaran sekä tarvikkeet helposti yhdestä paikasta

Kun kiikarissasi on edullinen puutavara, Byggmaxin valikoima on vertaansa vailla. Oli projektisi sitten mikä tahansa, meiltä löydät aina tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet - helposti yhdestä paikasta. Ryhdy siis tuumasta toimeen ja tule edullisille ostoksille Byggmaxiin!

Näytä enemmän

60 Results

Järjestä
AKUSTINEN LEVY 300 FIBROTECH
Fibrotech
Saatavana useita värejä
AKUSTINEN LEVY 244 FIBROTECH
Fibrotech
Saatavana useita värejä
KUITUBETONI MULTIFIN FIBROTECH
Fibrotech
Saatavana useita värejä
MDF SEINÄ- JA KATTOPANEELI
10x2400x154mm, vit, 8 st/pkt
alkaen 13 95  € /m2
KUITUBETONI BASIC VALKOINEN FIBROTECH
Fibrotech
Saatavana useita pituuksia
KUITUBETONI BARCODE 1200X600 FIBROTECH
Fibrotech
Saatavana useita värejä
Jalkalista
12x42x3300, Valkoinen
alkaen 7 19  € /kpl
MDF Jalkalista
Useita eri värivaihtoehtoja
alkaen 6 95  € /kpl
Kulmasuoja
valkoinen ohut, 15 X 15, 2,7 m
alkaen 3 99  € /st
Peitelista
12x42x2200, Valkoinen
alkaen 4 69  € /kpl
Jalkalista SX155 200X10,8X2,5
Orac Decor
200x10,8x2,5cm, duropolymeeri, valkoinen
38 95  € /kpl
MDF Kattolista
Useita eri värivaihtoehtoja
alkaen 6 95  € /kpl
Smyygi
15x120x2400, Valkoinen
alkaen 21 95  € /st
Väggpanel Skygge
Slät, 1,4818m2/stk, 2390x620x11mm
alkaen 19 19  € /st
Kulmasuoja
valkoinen, 20 X 20, 1,7 m
alkaen 4 99  € /st
Mattolista
11x16x3300, Valkoinen
alkaen 7 25  € /kpl
Reunalista
30x30x3300, Valkoinen
alkaen 16 95  € /kpl
JULKISIVULEVY CEDER PONTATTU NORDIC FIBERCEMENT
Nordic Fibercement
Valkoinen, 2400x200mm
29 95  € /st
Varjolista
15x18x3300, Valkoinen
alkaen 7 75  € /kpl
Peitelista
12x58x2200 Valkoinen
alkaen 7 45  € /kpl
Peitelista
12x70x3300, Valkoinen
alkaen 11 95  € /kpl
Jalkalista SX122 200X7,9X2,2
Orac Decor
200x7,9x2,2cm, duropolymeeri, valkoinen
27 95  € /kpl
Jalkalista Koriste
15x70x3300, Valkoinen
alkaen 24 95  € /kpl
Jalkalista
12x70x3300, Valkoinen
alkaen 11 95  € /kpl