Kiuaskivet

Kiuaskivet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Hanki meiltä kiuaskivi niin sähkö- kuin puulämmitteiseen saunaan. Painavahkot ja kestävät luonnonkivet tekevät muun muassa sähkösaunan löylyistä erittäin nautinnolliset. Aseta isoimmat kivet alle ja pienemmät päälle. Muista myös vaihtaa kivet vuosittain.

Pidennä kiukaasi käyttöikää
Kiuaskivien vaihto on osa saunan omistajan elämää. Jos haluat, että kiukaasi käyttöikä pitenee, kannattaa kivet vaihtaa säännöllisesti. Koska kivet pitäisi sitten vaihtaa? Kiuaskivet kannattaa vaihtaa siinä vaiheessa, kun kivet lohkeilevat, niissä on halkeamia tai niissä on jonkinlainen värimuunnos. Esimerkki värimuunnoksesta voi olla kivien haalistuminen. Byggmaxilta saat laadukkaat, painavat ja kestävät kivet, jotka on pakattu kätevästi laatikoihin kuljetusta varten. Vaihda kivet, kun kiuas ja kivet ovat jäähtyneet edellisestä saunakerrasta. Muista myös poistaa kiukaasta vanhoista kivistä lähteneet pölyt, palat ja muut muruset. Voit käyttää tähän siivoushommaan esimerkiksi teollisuus- tai rakennusimuria. Asettele sitten uudet kivet mahdollisimman ilmavasti kiukaalle, jotta lämmin ilma pääsee kiertämään.

Tyylikäs pesuallas kruunaa kylpyhuoneesi
Kiuaskivet ja kiuas on hankittu uutta saunaa varten ja seuraavaksi olisi kylpyhuoneen vuoro? Aloita mittaamalla kylpyhuoneesi lattiasta kattoon ja tietenkin kaikki seinät tarkasti. Kun tiedät, miten paljon sinulla on tilaa käytettävissä, voit tutustua meidän suureen pesuallasvalikoimaamme. Mieleiset pesualtaat löytyvät varmasti laajasta valikoimasta, sillä meiltä tilaat näppärästi erikokoiset altaat. Pieneen tilaan käy hyvin pieni ja siro allas, joka tarvitsee vain vähän tilaa itselleen. Valikoimista löytyy myös isommat altaat isompiin tiloihin. Ehkäpä tarve on kahdelle altaalle vierekkäin, valikoimasta löytyy myös siihen tarkoitukseen varmasti sopivat. Porsliinista tehdyt, kauniin valkoiset altaat sopivat kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa omasi. Jos tarvitset apua, autamme mielellämme.

Vaihda kiuaskivet ajoissa - tilaa omasi Byggmaxilta
Vaihtamalla kiuaskivet säännöllisesti pidennät kiukaasi ikää. Hanki siis laadukkaat kivet Byggmaxilta järkevään hintaan. Saat sekä sähkö- että puulämmitteisiin saunoihin sopivat kivet kätevästi laatikoihin pakattuna kuljetusta varten.

Löydät kiuaskivet helposti ja nopeasti Byggmaxin laajasta valikoimasta. Oli saunassasi sitten puu- tai sähkökiuas, meiltä löydät laadukkaat ja kestävät kiuaskivet aina edulliseen hintaan.

Laadukkaat kiuaskivet pidentävät kiukaasi käyttöikää

Kiuaskivien vaihto on osa saunan omistajan elämää. Mikäli haluat pitää kiukaan mahdollisimman pitkäikäisenä, kannattaa kiuaskivet vaihtaa säännöllisesti. Mitä säännöllinen sitten tarkoittaa? Kiuaskivet kannattaa käydä läpi vähintään kerran vuodessa, ja katsoa mikäli niissä näkyy selviä kulumisen merkkejä. Kiuaskivet kannattaa vaihtaa siinä vaiheessa, kun kivet lohkeilevat, niissä on halkeamia tai niissä on jonkinlainen värimuunnos. Esimerkki värimuunnoksesta voi olla kivien haalistuminen. Byggmaxilta saat laadukkaat, painavat ja kestävät kivet, jotka on pakattu kätevästi laatikoihin kuljetusta varten. Vaihtaessasi kiviä on tärkeää antaa niiden jäähtyä kunnolla ennen poistamista kiukaasta. Muista myös siivota kiuas kunnolla kivien poiston jälkeen ja imuroida kivistä lähteneet pölyt, palat ja muruset. Näin pidennät myös kiukaasi käyttöikää. Uudet kiuaskivet kannattaa asetella mahdollisimman ilmavasti niin, etteivät ne pääse heti painamaan toisiaan ja näin kulu nopeammin.

Kiuaskivet ja kaikki muu kylpyhuoneeseen helposti Byggmaxilta

Kiuaskivet ja kiuas on hankittu uutta saunaa varten, mutta mitäs seuraavaksi? Kylpyhuone on helppo seuraava kohde, sillä se sijaitsee useinmiten saunan yhteydessä. Aloita mittaamalla kylpyhuoneesi lattiasta kattoon - etenkin seinien ja lattian kanssa kannattaa muistaa olla tarkkana. Kun tiedät, paljon remontoitavaa sinulla on käsissäsi, kannattaa hieman pohtia, kuinka suurta remonttia rupeat toteuttamaan. Kun tämä on selvää, suosittelemme tutustumaan laajaan valikoimaamme, josta löydät kaiken aina laatoista ja kaakeleista niin kylpyhuoneen sisustutarvikkeisiinkin. Meiltä löydät siis paitsi niin kiuaskivet kuin kaiken muun tarvittavan saunaasi aina edulliseen hintaan!

Vaihda kiuaskivet ajoissa - tilaa omasi Byggmaxilta

Vaihtamalla kiuaskivet säännöllisesti pidennät kiukaan ikää. Hanki siis laadukkaat kivet Byggmaxilta järkevään hintaan. Saat sekä sähkö- että puulämmitteisiin saunoihin sopivat kivet kätevästi laatikoihin pakattuna kuljetusta varten.

Suodata

5 Tulokset

Järjestä