SEINÄLAATTA BURDEOS L50 ROBLE 9,9X49,2

Tuotenumero: 6335125
Burdeos on trendikäs kalanruotoparkettilaatta, joka sopii lattiapinnoille sekä sisällä että ulkona.
Näytä enemmän
pakkaus
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

SEINÄLAATTA BURDEOS L50 ROBLE 9,9X49,2

Burdeos on trendikäs kalanruotoparkettilaatta, joka sopii lattiapinnoille sekä sisällä että ulkona. Klinkkerilaatta on valmistettu kulutusta kestävästä porcellanato-materiaalista ja siinä on kevyesti strukturoitu mattapinta vaaleissa tammen väreissä. Jos haluat tyylikkään kalanruotoparkettilattian ja samalla posliiniklinkkerin kestävyyden, sinun täytyy kokeilla tätä!

Laattojen asentaminen kalanruotokuvioon vaatii kuitenkin hieman työtä. Asentaminen voi kestää tavallisia klinkkerilaattoja kauemmin, sillä se vaatii enemmän tarkkuutta, mutta tulos on ehdottomasti sen arvoinen.

Burdeos täyttää ”luistamattomuusluokan R9” vaatimukset, minkä ansiosta klinkkerilaattoja voidaan suositella käytettäväksi myös sisäänkäynneissä, portaikoissa, ravintoloissa ja vastaavissa kohteissa.

Gres Porcellanato

Gres Porcellanato - tai lyhyesti sanottuna porcellanato - poltetaan lämpötiloissa 1000–1600 astetta, ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Johtuen kovasta materiaalista, tällä tyyppisillä laatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattioiden tai laattojen puhdistusaineita.

Ominaisuudet:
•Matta ja sileä pinta
•Suorakaiteen muotoinen, 9,9 x 49,2 cm
•Pakkasenkestävä
•Lasitettu
•Veden imeytyminen <0,5 %
•Posliini/Porcellanato

Käyttökohteet:
•Laatat sisä- ja ulkokäyttöön
•Laatat seiniin ja lattiaan
Huom.! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Right Price Tiles
Tavarantoimittajan tuotenumero 101030560