Sisäovi

Max Massiivipuu 70x200
Tuotenumero: 112070
Paino: 21
Vankka massiivinen sisäovi mäntyä.
Saatavilla useaa leveyttä ja korkeutta.
Ei sisällä karmeja.
Oven mitat ilmoitetaan moduulimittana (seinän aukon koko).
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
29 50 /kpl
kpl
Sisäovi
Massiivimäntyä oleva 40mm paksu sisäovi, jossa peilitys. Oveen saatavana ovenkarmit, jotka on esiporattu karmiruuveja varten ja joissa on ”snap-in” malliset saranat.

Sisäoven asentaminen


Aloita valitsemalla oikea kiinnitystapa seinämateriaalista riippuen. Puurakenteisiin karmit kiinnitetään karmiruuveilla, mutta mikäli rakenteet ovat betonia, kevytbetonia tai tiiltä tulee käyttää propullista karmiruuvia.

Tarkista että karmin alla oleva lattia on suora. Mikäli se ei ole, säädä kynnys suoraksi kiilojen avulla. Ovenkarmin alareuna tulee olla tasossa lattiatason ylimmän tason kanssa.

Nosta ovenkarmit oviaukkoon ja kiilaa paikoilleen sivuista, ylä- ja alaosasta. Kiilat tulee sijoittaa pareittain, yksi ulkopuolelta ja yksi sisäpuolelta. Kiilaparit tulisi asentaa jokaisen ruuvinreiän kohdalle.

Tarkista vatupassin avulla, että karmit ovat suorassa, säädä tarvittaessa kiiloilla. Huolehdi myös ettei karmi ole kallellaan sisään tai ulospäin.

Kiinnitä tämän jälkeen karmiruuvit paikoilleen, älä kuitenkaan kiristä ruuveja loppuun asti. Kiinnitä ruuvit ensin saranapuolelle ja sen jälkeen toiselle puolelle. Tarkista vielä diagonaalimittojen avulla että karmit ovat varmasti suorassa. Säädä tarvittaessa kiilojen avulla.

Kun diagonaalimitat ovat täysin samat kiinnitä karmit paikoilleen ruuvaamalla karmiruuvit täysin kiinni. Kiilat lyhennetään tämän jälkeen karmin tasolle ja ovi ripustetaan paikoilleen.

Tarkista lopuksi että ovi on helppo avata ja sulkea, ja että rako oven ja karmien välillä on tasaisesti 3mm. Tarvittaessa säädä karmin asentoa kiiloilla ja karmiruuveilla.

Kun ovi on oikealla paikallaan peitetään karmin ja seinän välinen rako peitelistalla.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 20831
Ikkunallinen ovi Ei
Peilien lukumäärä 3