Aitamaali A-pohja valkoinen

2,7l
Tuotenumero: 198544
Paino: 3.4
Vesiohenteinen puolihimmeä pintamaali puuaidoille, räystäänalusille ja nurkkalautoihin.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
24 95 /st
st
Aitamaali A-pohja valkoinen
Vesiohenteinen puolihimmeä pintamaali puuaidoille, räystäänalusille ja nurkkalautoihin. KÄYTTÖOHJE: Puuaitojen maalaus: Poista mahdollinen pihka oksakohdista teräslastalla. Pese homehtuneet tai leväiset pinnat homeenpoistoaineella ja anna pinnan kuivua hyvin ennen maalausta. Pitkäikäisimmän tuloksen saat, kun pohjamaalaat käsittelemättömät laudat ensin ulkopohjamaalilla. Pohjamaalin päälle maalataan Ilves Aitamaali pintamaaliksi.

Jos kyseessä on aiemmin maalattu pinta, ja se on lujasti kiinni eikä halkeile, voidaan maalata päälle suoraan Ilves Aitamaalilla. Maalaa lautojen päät huolellisesti, ettei vesi pääse imeytymään puun syiden suuntaisesti rakenteeseen. Aitojen lisäksi Ilves Aitamaali soveltuu myös räystäänalusiin ja nurkkalautoihin.
TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus. .
RIITTOISUUS: Sahatulle puupinnalle n. 5–6 m²/l. Höylätylle ja aiemmin maalatulle pinnalle n. 8 m²/l. .
KUIVUMISAIKA: 1–2 h lämpötilan ollessa +23 °C ja ilmankosteuden 50 %. Alhaisemmissa lämpötiloissa ja kostealla säällä kuivumisaika on pidempi. .
KIILTOASTE: Puolihimmeä. .
TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi. .
TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +8 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %..
KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa. .
Sisältää biosidivalmisteita: C(M)IT/MIT (3:1) ja BIT Sisältää biosidituotetta maalikalvon suojaamiseksi: IPBC. OIT. diuroni [ISO] Voi aiheuttaa allergisen reaktion. .
Maalaustuoteryhmä 2012: 461 Puujulkisivujen vesiohenteiset dispersiomaalit RL 11...13. .
EU raja-arvo (kat. A/d): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: < 130 g/l VOC. .
SÄVYT: A-pohja (valkoinen) .
PAKKAUSKOOT: 2,7 L
Nopeat tiedot