Uima-altaan lämpöpumput

Etsitkö tehokasta ja ympäristöystävällistä tapaa lämmittää uima-altaasi? Meidän uima-allaslämpöpumput ovat täydellinen ratkaisu ongelmaasi. Byggmax.fi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita uima-altaan lämmittimiä, joiden avulla voit ylläpitää miellyttävää uimalämpötilaa ympäri vuoden sääolosuhteista riippumatta.

Miten uima-allaslämpöpumput toimivat?

Allaspumput käyttävät sähköä sieppaamaan lämpöä ympäröivästä ilmasta ja siirtämään sen altaan veteen. Ne toimivat samalla tavalla kuin ilmastointijärjestelmät, mutta päinvastoin. Uima-allaslämpöpumpun höyrystinkierukka imee ilmasta lämpöä, joka sitten puristetaan ja siirretään lauhdutinkierukkaan. Altaan vesi pumpataan lauhdutinkierukan läpi, jossa se imee lämpöä ja palaa sitten altaaseen. Sen lisäksi, että uima-altaiden lämpöpumppumme ovat energiatehokas vaihtoehto, ne ovat myös helppokäyttöisiä. Ne vaativat vain minimaalisen vähän huoltoa ja toimivat hiljaa sekä tehokkaasti, joten voit nauttia uima-altaastasi rauhassa ilman häiriötekijöitä. Lämpöpumpuissamme on myös käyttäjäystävälliset hallintalaitteet, ja pumput voidaan integroida omaan uima-altaaseesi. Uima-altaiden lämpöpumppujemme avulla voit vähentää altaan huoltoon liittyvää vaivaa ja viettää enemmän aikaa rentoutuen ja nauttien uima-altaasta ystävien ja perheen kanssa.

Osta uima-altaan lämmittimet Byggmax.fi -sivulta

Byggmax.fi-sivustolla tarjoamme erilaisia uima-allaslämpöpumppuja tarpeisiisi ja budjettiisi sopiviksi. Etsitpä sitten perusmallia tai huippuluokan järjestelmää, jossa on kehittyneitä ominaisuuksia, meiltä löydät kaiken. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja!

filter-white Suodata

2 Tulokset

Järjestä
Swim & Fun
579  €
Swim & Fun
531  €