Lattialämmitys

Lattialämmityksellä saat helposti viihtyisyyttä ja laatua asumiseen. Lattialämmityksen etuja on, että se lämmittää tasaisesti, vedottomasti ja on jalan alla miellyttävä. Byggmaxin laajasta valikoimasta hankit kätevästi lattialämmitystermostaatit, lämpökaapelimatot, lattialämmityskaapelit ja muut tarvikkeet edullisesti.

Tasaista ja sopivaa lämpöä jokaiselle asukkaalle

Lattialämmityksen luovuttama lämpö jakautuu huoneistossa tasaisesti ja vedottomasti. Lämpö siirtyy tehokkaasti sille tasolle, jossa ihmiset oleskelevat. Tasainen ja mukava lämpö tekee asumisesta miellyttävää niin lapsille ja aikuisille kuin lemmikeillekin. Lattialämmitys nopeuttaa kosteuden poistumista ja kuivattaa lattiaa, minkä vuoksi se on yleisesti käytetty ratkaisu kylpy-, sauna- ja wc-tiloissa sekä keittiössä, vaikka muualla olisi käytetty toista lämmitysratkaisua. Lattialämmitystermostaatti ohjaa jokaiselle huoneelle halutun lämpötilan energiatehokkaasti, mikä lisää asumismukavuutta. Voit esimerkiksi pitää makuuhuoneet viileämpinä ja kylpyhuoneen lämpimämpänä. Lattialämmityksen asennustavan ansiosta kodin sisustus ja muut ratkaisut on mahdollista suunnitella vapaasti, sillä lämmön lähde on piilossa lattian alla. Erityisesti keittiön suunnittelu on helpompaa, kun esillä olevat patterit eivät rajoita toimivaa keittiöratkaisua.

Huoletonta ja energiatehokasta lämpöä

Lattialämmitys on suosittu, pitkäikäinen ja huoltovapaa lämmitysjärjestelmä, joka ei tarvitse erillistä teknistä tilaa. Ainoa tarvittava toimenpide on huoneistokohtaisen lämpötilan säätö lattialämmitystermostaatista. Alhaalta ylöspäin tasaisesti nouseva lämpö jakautuu kaikkialle miellyttävästi eikä hukkalämpöä synny. Tämän ansiosta huoneistokohtaista sisälämpötilaa voidaan laskea jopa 2 astetta ilman, että asumismukavuus kärsii, mikä säästää tuntuvasti lämmityskustannuksia. Lattialämmityksen asennus onnistuu myös omatoimisesti, mutta kytkentä varsinaiseen lämmönlähteeseen tulee jättää ammattilaiselle. Lattialämmitystä voidaan käyttää asunnon ainoana lämmönlähteenä tai asentaa lisälämmitysmuodoksi haluttuihin tiloihin. Se sopii niin uudiskohteeseen kuin saneeraukseenkin, jolloin asennus kannattaa tehdä muun remontin yhteydessä. Pidä lattiat aina lämpiminä, panosta mukavuuteen ja energiatehokkuuteen - ja säästä lämmityskustannuksissa ilman häiritseviä ja pölyä kerääviä pattereita.

Lattialämmitys kuntoon Byggmaxin avulla

Lattialämmitys on arjen mukavuutta, jonka jokainen asukas voi tuntea konkreettisesti joka päivä. Saat kaiken laadukkaaseen lattialämmitykseen tarvitsemasi Byggmaxilta järkevään ja edulliseen hintaan. Autamme sinua toteuttamaan parhaat ratkaisut omaan kotiisi.

filter-white Suodata

20 Tulokset

Järjestä
Saatavana useita paksuuksia
Alkaen 33 95  €
3/4", EC
24 95  €
Saatavana useita paksuuksia
Langaton huonetermostaatti, langaton TRV (paristo)
199  €
Flooré
49 95  €
Flooré
Käytetään Flooré-suntin FS36 tai sähkösuntin FS36 kanssa
34 95  €
Flooré
Energialuokka A, sopii Floorén lattialämmityssarjaan
865  €
Flooré
Energialuokka A, sopii Floorén lattialämmityssarjaan
349  €
Flooré
Saatavana useita paksuuksia
Flooré
Langaton ohjaus, elektroninen toimilaite, 230 V:n vastaanotin
145  €
Flooré
12x1,6, 3/4" EC, sis. mutterin, tukitulkan ja O-renkaan
5 59  €
Flooré
Saatavana useita paksuuksia
Alkaen 6 25  €
Malmbergs
Musta, 3200 W
119  €