Sisätilojen viemäröinti

Sisätilojen viemäröinti Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Komea kylpyhuone tuo arkeesi ripauksen luksusta. Kiiltävät kaakelit ja erilaiset hygieniaa lisäävät laitteet, kuten suihkuhana ja hyvä viemäröinti, pitävät koko talon tilat puhtaina.

Laadukkaat putket ja työkalut märkätiloihin
Kun talo nousee ja ihmiset pakkaavat jo innoissaan tavaroita päästäkseen kohta muuttamaan, rakennusprojektissa varmistetaan, että kodin putkisto on laadukkaasti tehty. Ilman hyviä tarvikkeita sisätilojen viemäröinti on suuri riski kodin kosteusturvallisuudelle, mutta laadukkaalla putkistolla talo kestää pidempään ja arki sujuu mukavammin. Keittiössä ja kylpyhuoneessa voi toimia huolettomammin, kun tietää, että talon rakennustekniikka on kunnossa. Jätevedet kulkevat oikeaa reittiä eivätkä jää rakenteisiin homehtumaan. Kun viemäriputki on liitetty oikeaoppisesti, vesi valuu talosta turvallisesti kohti viemäriverkostoja. Osaava remontoija tekee märkätilat kunnon tarvikkeista, laittaa putket suoraksi ja kaltevuuden kohdalleen. Kohta uudet asukkaat pääsevät muuttamaan sisään, kun viemärit on tarkistettu, saumat saumattu ja pinnat remontoitu haluamasi tyyliseksi.

Itse tehty tuntuu vieläkin paremmalta
Omassa kodissa ihmisen on hyvä olla. Kun on päässyt itse osallistumaan oman kodin rakentamiseen, koti tuntuu vielä tärkeämmältä ja sen tunnearvo on suuri. keittiö ja koti ovat ihmisen elämän tärkeimpiä asioita, ja siksi niihin kannattaa satsata. Vaikka rakentaisit kotiasi pitkälle itse, LVI-rakenteiden toteutusta kannattaa miettiä yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Oikeaoppinen sisätilojen viemäröinti takaa sen, että talon rakenteet ovat laadukkaat. Kun on ollut itse putkia valitsemassa, ottanut oikeat materiaalit ja osan työnjohdostakin itselleen, tietää varmasti, millainen rakenne talossa on. Voit heittää saunassa löylyä huoletta ja antaa ihmisten kylpeä sydämensä kyllyydestä vuosi vuoden perään, kun tiedät putkien kestävän. Kun putket on itse valittu, voit elää huoletta, vaikka keittiössäkin riittää menoa ja melskettä ja kattilat porisevat vielä monta vuotta.

Sisätilojen viemäröinti sujuu sutjakasti Byggmaxin avulla
Laadukas sisätilojen viemäröinti onnistuu järkevään hintaan. Kukkaro ei paljoa kevene, kun osan töistä tekee itse. Laadukkaiden tarvikkeiden ansiosta kaikki sujuu huolettomammin ja unelmistasi tulee totta.

Näytä enemmän
Suodata

184 Tulokset

Järjestä
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 14 95  €
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 99 95  €
Saatavana useita kokoja
Alkaen 11 95  €
5 95  €
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 14 95  €
7 45  €
Saatavana useita kokoja
Alkaen 4 49  €
Materiaali PE100 paine 16 bar (PN16), sopii sekä maan alle että maan päälle
22 95  €
Valitse sisäinen tai ulkoinen muovikytkin.
Alkaen 5 95  €
Saatavana useita kokoja.
Alkaen 4 95  € /m
Saatavana useita kokoja
Alkaen 3 79  €
Saatavana useita kokoja
Alkaen 3 79  €
Saatavana useita kokoja
Alkaen 2 29  €
15 90  €
5 95  €
Saatavana useita pituuksia
Ruostumaton, 200x200x6mm
9 95  €
75/1000, 1 Muhvi
Alkaen 16 95  €
32 mm 3m
8 89  €
50/1000, 1 Muhvi
Alkaen 13 95  €
Musta, 3000mm, ilman muhvia
35 95  €
1/2"
9 95  €
4 95  €