TERASSIKATOS STOCKHOLM SIS. KATTOKAIHTIMET PALMRAM

Saatavana useita kokoja
Tuotenumero: 6335837
Paino: 534.9
Palram Stockholm -terassikaton on poikkeuksellisen tyylikäs ja puhdaslinjaisen designinsa ansiosta erityisen sopiva modernin arkkitehtuurin rakennusten yhteyteen.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
5-10 arkipäivät sisällä
3419   /kpl
kpl
TERASSIKATOS STOCKHOLM SIS. KATTOKAIHTIMET PALMRAM
Palram Stockholm -terassikaton on poikkeuksellisen tyylikäs ja puhdaslinjaisen designinsa ansiosta erityisen sopiva modernin arkkitehtuurin rakennusten yhteyteen. Tällä terassikatoksella saat kaiken hyödyn irti terassistasi ja otat lisätilaa käyttöön tinkimättä tyylistä. Nauti ulkotilojen avaruudesta ja puutarhastasi ympäri vuoden pienistä sateista piittaamatta. Palram Stockholm -terassikatos auttaa sinua ja ystäviäsi viettämään enemmän rentouttavaa laatuaikaa ulkosalla. Terassikatoksen alla on mukava istua iltaa, ruokailla ja järjestää perhejuhlia.

Palram Stockholm -terassikatos toimitetaan täydellisenä rakennussarjana seikkaperäisine asennusohjeineen, joten tee-se-itse -rakentaja selvityy asentamisesta helposti. Yhdessä viikonlopussa saat puutarhaasi uutta, tyylikästä ilmettä ja sinulle jää rakentamisen lisäksi vielä aikaa rentoutua nauttien uudesta terassikatoksesta ystäviesi seurassa.

Lisätiedot

- Vankka, massiivinen runkorakenne. Erittäin kestävästä, ruostumattomasta ja huoltovapaasta alumiiniprofiilista valmistetut runko-osat on pulverimaalattu antrasiitin värisiksi. Liitoskappaleet ovat galvanoitua terästä.
- Ainutlaatuinen, ruuviton kattopaneelien asennusjärjestelmä antaa täysin ruostumattoman ja puhdaslinjaisen lopputuloksen.
- Käytännössä rikkoutumattomat, 100% UV -suojatut kattopaneelit on valmistettu 4 mm paksusta polykarbonaatista suojaten terassilla olijoita UV -säteilyltä, sateelta ja lumelta.
- Paneelien UV -suojaus tarkoittaa, että ne eivät kellastu tai haperru ajan myötä.
- Rakenteeseen integroitu, huomaamaton räystäskouru ohjaa sadevedet sivuille.
- Asennus onnistuu helposti kahdelta henkilöltä. Valmiiksi oikean kokoiset kattopaneelit liu'utetaan kätevästi paikoilleen ja rakenteen alumiiniprofiileissa on tarvittavat reiät valmiiksi porattuina kokoonpanoa helpottamaan.
- Asennuskorkeus seinällä on valittavissa 239,4 ja 306,7 cm välillä.
- Huoltovapaa rakenne.
- Edellyttää kiinteää, tasaista asennusalustaa ja kiinteää seinää.

Mitat ja tekniset tiedot

Räystäskorkeus: 235 cm
Tuulenkestävyys: 33,3 m/s
Runkorakenteen väri: harmaa antrasiitti, RAL 7016
Kattolevyjen väri: kirkas
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 540-131
Tavaramerkki Palram