Terassikatokset

Ota kaikki ilo irti ulkotiloistasi Byggmax.fi:n terassikatteella. Terassikatosten valikoimaamme kuuluu tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka tarjoavat varjoa, suojaa ja ripauksen tyylikkyyttä takapihallesi. Halusitpa sitten luoda tunnelmallisen ruokailualueen tai viihtyisän lukunurkkauksen, meiltä löytyy tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopiva terassikatos.


Erityyppiset terassikatokset

Tarjoamme erityyppisiä terassikatoksia, kuten vapaasti seisovia, kiinnitettyjä ja sisäänvedettäviä terassikatoksia. Vapaasti seisovat terassikatokset voidaan sijoittaa minne tahansa takapihallesi, ja ne tarjoavat viihtyisän ja yksityisen tilan. Kiinnitettävät terassikatokset liitetään kotiisi, jolloin keittiöön tai olohuoneeseen pääsee helposti. Sisäänvedettävät terassikatokset voidaan avata tai sulkea sään mukaan, jolloin voit hallita ulkotilaasi paremmin.


Terassikatosten materiaalit

TTerassikatoksemme ovat valmistettu erilaisista materiaaleista, jonka takia valikoimastamme löytyy varmasti juuri sinun pihallesi sopiva terassikatos. Valikoimastamme löytyy muun muassa kennomuovinen terassikatos, jonka tukeva rakenne on ruosteenkestävää jauhemaalattua alumiinia. Kyseinen terassikatos on todella nopea ja helppo asentaa, katoksen kennolevyt ovat myös iskunkestäviä. Tämä takaa pitkän käyttöiän ja mikä parasta, tämä terassikatos ei vaadi juurikaan huoltoa. Byggmaxilla tarjoamme materiaaliltaan hyviä vaihtoehtoja, joista joku on varmasti budjettisi ja tarpeidesi vastainen.


Terassikatosten tyylit

Tarjoamme erilaisia terassikatoksia, jotka sopivat monenlaisiin ulkotiloihin. Perinteisissä terassikatoksissa on pyramidin muotoinen katto ja avoimet sivut, jotka tarjoavat runsaasti varjoa ja ilmanvaihtoa. Nykyaikaisissa terassisuojissa on tasainen tai kalteva katto ja selkeät linjat, jotka tuovat ulkotilaan nykyaikaisen ilmeen.


Osta terassikatos Byggmax.fi -sivulta

Byggmax.fi:ssä meidän on helppo löytää tarpeisiisi sopiva terassikatos. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita luotettavilta tuotemerkeiltä, ja hintamme ovat aina kilpailukykyiset. Asiantuntijatiimimme on myös käytettävissäsi auttamaan sinua oikean katteen valinnassa ja vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi. Tutustu terassikatemallistoomme jo tänään ja laajenna ulko-oleskelutilaasi tyylillä ja mukavuudella.

Suodata

8 Tulokset

Järjestä