Ulkopohjamaali V

Tuotenumero: 196011
Vesiohenteinen Midun Kylläste sopii käsittelemättömille, vanhoille tai uusille puupinnoille, kuten julkisivuihin, ikkunankarmeihin ja -puitteisiin, liitoksiin, päätypuihin ja halkeamiin.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Ulkopohjamaali V

Vesiohenteinen Midun Kylläste sopii käsittelemättömille, vanhoille tai uusille puupinnoille, kuten julkisivuihin, ikkunankarmeihin ja -puitteisiin, liitoksiin, päätypuihin ja halkeamiin. Midun Kyllästettä käytetään pintakäsittelyyn ennen pinnan maalaamista Midun Ulkopohjamaalilla.

Kylläste tunkeutuu syvälle puuhun ja muodostaa vettä hylkivän pinnan ja suojaa puuta lahottajasieneltä, homeelta sekä sinistymiltä. Kylläste ei sovellu käytettäväksi aiemmin maalatulla tai kyllästetyllä puulla.

Vinkit puun käsittelyyn kyllästeelläEsityöt
Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Kunnolliset työvälineet ja hyvä pohjatyö luovat perustan onnistuneelle lopputulokselle. Lopputulokseen vaikuttaa olennaisesti myös ilman tai käsiteltävän pinnan lämpötila. Midun Kyllästeelle sopiva käyttölämpötila on vähintään +8 °C.

Varmista, että pinnat ovat puhtaita, eikä niissä ole rasvatahroja tai puupölyä. Poista harmaantunut puuaines hiomalla ja harjaamalla teräsharjalla. Hiotut pinnat karhennetaan karkealla hiomapaperilla ennen niiden kyllästämistä.

Älä maalaa pintoja, jotka ovat suorassa auringonpaisteessa tai auringon lämmittämiä. Älä maalaa, jos seuraavan vuorokauden kuluessa todennäköisesti sataa tai jos kastetta muodostuu 1–2 tuntia maalauksen jälkeen.

Käyttö

Levitä siveltimellä reilusti Midun Kyllästettä, kunnes puu on kyllästetty. Pyyhi mahdollinen ylimääräinen kylläste pois ennen kuin se kuivuu. Pohjamaalaa kyllästetty pinta 30 minuutin kuluessa Midun Ulkopohjamaalilla. Lopullinen maalaus tehdään käsittelemällä pinta kahteen kertaan Midun Öljymaali V:llä tai Midun Akrylaattimaalilla. Tähän tarkoitukseen soveltuu julkisivusivellin, jossa on synteettinenharjas.

Maalauksen jälkeen

Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne vedellä. Sulje purkki käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää

Älä kaada maalia viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit pienmetallin keräyspisteeseen.

Onnea maalaukseen!
Näytä enemmän
Merkinnät
Vaaralausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Turvalausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Tavaramerkki Midun
Tavarantoimittajan tuotenumero 196010