Puuöljy 2,5L Midun Basic

Terassiöljy, väritön, vesiohenteinen
Tuotenumero: 19870
Paino: 2.61
Midun Basic Puuöljy on vesiohenteinen ja ympäristöystävallinen tuote käsittelemättömien tai ennestään öljyttyjen puupintojen öljyämiseen, kuten trallit, aidat, ulkohuonekalut, puurakenteet. Puuöljy V Basic on yksinkertaisempi puuöljy, jonka kestävyys on yksi sesonki.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
10 45 /kpl
kpl
Puuöljy 2,5L Midun Basic
Puuöljy Basic on vesiohenteinen pellavaöljystä valmistettu puuöljy, joka hylkii vettä ja sisältää leviä ja hometta tuhoavia aineita. Soveltuu käsittelemättömälle, painekyllästetylle ja aikaisemmin öljytylle puulle ulkotiloissa.

Väri: Kirkas, väritön öljy
Tilavuus: 2,5 l

Levittäminen

Siveltävän pinnan on oltava kuiva ja puhdas niin, että öljy pääsee tunkeutumaan mahdollisimman hyvin. Ulkona seisseelle puulle tehdään homepesu ennen öljyämistä. Käyttäkää öljyämiseen sivellintä, sientä tai telaa. Levittäkää öljy ohuesti ja tasaisesti., vältä levittämistä kahta kerrosta päällekkäin. Odota muutama minuutti ja pyyhi imeytymätön öljy pois rievulla. Toista käsittely säännöllisesti. Käytetään vain kuiville pinnoille.

Huomattavaa

Puuöljy V Basic sisältää sieniä ja hometta tuhoavia fungisidejä eikä siksi sovellu sellaisten pintojen käsittelyyn jotka joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

Öljyämiseen käytettyillä rievuilla ja trasselissa on itsesyttymisvaara, jonka vuoksi ne upotetaan veteen vuorokaudeksi ennen hävittämistä tai ne poltetaan.

Varastointi ja kuljetus

Viileässä ja kuivassa, suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilyvyydet vaihtelevat tuotekohtaisesti, kysy lisää myyjältä. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä.
Merkinnät
EU
Vaaralausekkeet
H208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Turvalausekkeet
P102
Säilytä lasten ulottumattomissa.
P302
JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE:
P313
Hakeudu lääkäriin.
P333
Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa:
P352
Pese runsaalla vedellä ja saippualla.
P501
Vie Sisältö/pakkaus lähimpään kierrätyskeskukseen.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 19870
Tavaramerkki Midun Basic