Ullakkoportaat ClickFIX 56 Dolle

Saatavana useita kokoja
Tuotenumero: 687193959
Laadukkaat parveketikkaatSkandinaavinen muotoilu ja käsityötaito yhdistyvät perinteisiin materiaaleihin ja johtavaan tekniikkaan, jotta saadaan aikaan huippuluokan energiatehokkaat parvitikkaat.
Näytä enemmän
Reikämitat:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Ullakkoportaat ClickFIX 56 Dolle

Laadukkaat parveketikkaat
Skandinaavinen muotoilu ja käsityötaito yhdistyvät perinteisiin materiaaleihin ja johtavaan tekniikkaan, jotta saadaan aikaan huippuluokan energiatehokkaat parvitikkaat. Parvitikkaat valmistetaan Tanskassa, ja lähes kaikki puutavaramme hankitaan uusiutuvista lähteistä, kuten FSC®-sertifioiduista metsistä.

Keskity parvitikkaiden helppoon asennukseen
ClickFIX®-parvitikkaat koostuvat kolmesta erillisestä osasta: rungosta, portaista ja parven luukusta, jotka kootaan patentoidulla klikkausjärjestelmällä, eikä yksikään osa paina yli 11 kg. Sekä jälleenmyyjät että tee-se-itse-harrastajat huomaavat, että clickFIX®-parvitikkaat ovat paljon helpompia ja nopeampia asentaa kuin muut - jopa yksin.

Markkinoiden paras eristys
Vähennä lämpöhäviöitä jopa 86 % DOLLE clickFIX® -parvitikkailla. DOLLE clickFIX® -ullakkoportaat täyttävät nykypäivän asuntomarkkinoiden korkeat energiavaatimukset. Ne vähentävät lämpöhäviöitä jopa 86 % eristämättömiin vinttiportaisiin verrattuna. Lämpösillat minimoituvat, koska luukku koostuu yksinomaan hyvin eristävästä materiaalista eikä puurakenteesta. Energiatehokkaat clickFIX®-parvitikkaamme saavuttavat markkinoiden parhaan eristysarvon ja tarjoavat lisäksi tekniikan, joka takaa helpon asennuksen. clickFIX®-parvitikkaita käytetään useimmiten sisätiloissa, mutta paloluokiteltuja parvitikkaita käytetään tiloissa, joilla on erityisiä lakisääteisiä vaatimuksia, kuten autotallissa.

DOLLEn testatut kattoportaat, joilla on sertifikaatti
Me DOLLElla testaamme u-arvon aina koko rakennusosalle emmekä tyydy laskettuun arvoon. Laskettu arvo on vain arvio, toisin kuin testattu arvo. Lisäksi emme testaa vain yhtä kohtaa, vaan koko tuotetta, ja siksi saamme realistisimman käsityksen eristyskyvystä ja lämpöhäviöstä.

clickFIX® - helppo asennus ja markkinoiden paras eristys.
Patentoidun klikkaustekniikkamme avulla voit helposti klikata tikkaat kehykseen, mikä säästää aikaa! Asenna parviluukku tikkailla kahdessa vaiheessa - kiinnitä kehys ja napsauta tikkaat kehykseen. Kehys on valmis asennettavaksi ja tikkaat on koottu - valmiina napsautettavaksi - helppoa, eikö?

Laadukkaat parvitikkaat DOLLEsta
DOLLE on keskittynyt korkeaan laatuun ja toiminnallisuuteen, ja se on luonut valikoiman, joka vastaa kotisi tarpeita. Tarjoamme laajan valikoiman parvitikkaita, erikoistuneita parvitikkaita ja paloturvallisia parvitikkaita eri malleina ja kokoina. Valitse tanskalaisvalmisteiset DOLLE-parvitikkaat, jotka takaavat laadun ja mukavuuden. DOLLEn laadukkaissa parvitikkaissa keskitymme korkeaan laatuun ja toiminnallisuuteen, jolloin pääset käyttämään tarvitsemaasi lisätilaa.

Innovaatio
Laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja työskentelemme teknisten parannusten ja innovaatioiden parissa. DOLLE oli esimerkiksi edelläkävijä ullakkoportaiden lämmöneristys- ja tuulenpitävien asennusratkaisujen kehittämisessä. Turvallinen tie huipulle on mottomme, sillä käyttäjien turvallisuus on meille tärkeä painopistealue. Kaikki portaat valmistetaan EN 14975 -standardin mukaisesti.

Hyödynnä kotisi tilaa ullakkotikkaiden avulla.
Vintillä on paljon käyttämättömiä neliömetrejä. Jos tilaa on niukasti, clickFIX© 36 mini -sarjamme on suunniteltu täydellisesti sopimaan kattopalkkien väliin ja sinne, missä tilaa on muutoin rajoitetusti.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle