Vinyylilattia Classic Nature Oak Pergo

Tuotenumero: 651861
Vinyylilattia Classic Nature Oak on aidon näköinen ja kestävä lattiavinyyli lattiavalmistaja Pergolta.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Vinyylilattia Classic Nature Oak Pergo

Vinyylilattia Classic Nature Oak on vedenkestävä lattiavinyyli lattiavalmistaja Pergolta. Classic Nature Oak kuuluu Pergon Otra Pro -mallistoon, jonka vinyylit ovat kauniita puukivijäljitelmiä. Otra Pro on kulutuksen- ja vedenkestävä. Vedenkestävyyden mahdollistaa Pergon Aquasafe-tekniikka, joka muodostaa suljetun pinnan ja estää siten veden pääsyn lattiamateriaalin sisälle. Kaikissa Pergon Otra Pro -sarjan lattioissa on laattarakennetta korostavat viisteet kaikilla sivuilla.

HUOM: Huomaa, että toimittaja on tehnyt muutoksia tähän lattiaan. Aiemmissa versoissa on ollut eri paksuuksia, liittämismenetelmiä ja kokoja.

Kestävyysluokka
Lattian käyttäjäluokitus on 33, joten se kestää kulutusta erittäin hyvin. Siksi se sopii kodin eniten käytettyihin tiloihin sekä myymälöiden ja ravintoloiden kaltaisiin yleisiin tiloihin, joissa kulutus on suurta. Asennus ja takuu
Lattialla on elinikäinen takuu, kun asennus on suoritettu oikein ja asennusohjeiden mukaan. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä. Julkisiin/kaupallisiin ympäristöihin asennettaviin lattioihin sovelletaan 5 vuoden takuuaikaa. Jos lattian alusta on sopiva, lattian alle voidaan asentaa lattialämmitys.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Pergo
Tavarantoimittajan tuotenumero V4107-40023