Vinyylilattia Black Scivaro Rigid 5mm Pergo

Tuotenumero: 651810
Vinyylilattia Black Scivaro Rigid 5 mm on moderni klinkkerijäljitelmälattia, joka sopii kaikenlaisia kalusteisiin ja sisustustyyleihin.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Vinyylilattia Black Scivaro Rigid 5mm Pergo

VINYYLILATTIA BLACK SCIVARO RIGID 5MM PERGO

Vinyylilattia Black Scivaro Rigid 5 mm on moderni klinkkerijäljitelmälattia, joka sopii kaikenlaisia kalusteisiin ja sisustustyyleihin. Lattia sopii erityisen hyvin huoneisiin, joihin haluat luoda tyylikkään ja kutsuvan tunteen. Kivijäljitelmä antaa luonnollisen tunteen ilman, että lattia tuntuu kylmältä.

Ruotsalaiseen Perstorp AB:stä kehittynyt Pergo on nykyään lähes synonyymi laadukkaille ja kestäville laminaattilattioille ympäri maailmaa. Modernin laminaattilattian keksimisen lisäksi sen historiaan kuuluu erilaisia patentoituja innovaatioita, kuten TitanX- pintakerros, joka estää Pergo-vinyylilattian kulumisen käytännössä lähes kokonaan, ja Uniclic-asennustekniikka, joka lyhentää asennusaikaa huomattavasti.

Toimittuaan lähes puoli vuosisataa laminaattilattian keksijänä, suunnittelijana ja kehittäjänä Pergo on parin vuoden ajan tullut myös puu- ja vinyylilattiamarkkinoille, joilla se on nopeasti saavuttanut arvostetun ja vakiintuneen nimen. Kaiken kaikkiaan Pergo tarjoaa lattioita, jotka kestävät arkista kulumista ja haasteita, mutta myös ajan hammasta.

Lattian asentaminen ja napsautusjärjestelmä

Vinyylilattiassa Black Scivaro Rigid 5 mm on Uniclic-napsautusjärjestelmä. Tämä napsautusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti jäykkiin lattioihin eli sellaisiin, joissa on tavallista jäykempi ydin. Jäykemmän ytimen vuoksi lattia on myös erityisen helppo asentaa, ja aluslattian mahdollinen epätasaisuus on helpompi tasoittaa jäykällä lattialla. Kaksi lasikuidulla vahvistettua jäykkää kerrosta estävät lattiaa asentumasta vinoon.

AquaSafe

Pergon AquaSafe-tekniikka takaa lattioille parhaan mahdollisen veden- ja kosteudenkestävyyden. Tämä mahdollistaa lattioiden asettamisen märkätiloihin, kunhan asennus suoritetaan alan standardien mukaisesti. AquaSafe luo suljetun pinnan edellyttäen, että asennus on tehty oikein ja ulottuu viisteisiin asti. Pinta estää tehokkaasti kosteuden päätymiseen lattiaan ja suojaa myös lialta ja roiskeilta.

Takuu

Vinyylilattialle Black Scivaro Rigid 5 mm myönnetään 25 vuoden takuun kotiympäristössä vesivahinkoja, kulumista ja delaminoitumista vastaan. Kaupallisessa käytössä takuu on 5 vuotta. Lattiassa ei ole ftalaattia.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Pergo
Tavarantoimittajan tuotenumero V3620-40035