Vinyylilattia Makalu 5 mm

Click 5G, 5x300x600 mm, LVT, käyttöluokka 31, 2,16 m2/kpl, Kährs
Tuotenumero: 651996
Vinyylilattia Makalu 5 mm on ruotsalaisen lattiavalmistajan Kährsin pirteä kivipintaa jäljittelevä vinyylilattia.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Vinyylilattia Makalu 5 mm

Vinyylilattia Makalu on lattiavalmistaja Kährsin moderni vinyylilattia. Se sopii useimpiin sisustuksiin, erityisesti uusiin rakennuksiin, joissa on hyvä valo. Tämä on ns. LVT (Luxury Vinyl Tile) -lattia, mikä tarkoittaa yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä lattioita ja tyylikästä designia. Vinyylilattia Makalussa on ainutlaatuiset 5G-lukkopontit. Lankut napsautetaan yhteen, mikä helpottaa asennusta. Joustamattoman ytimen ansiosta lankut ovat jäykkiä.

Makalu-vinyylilattia on erittäin kestävä, helppohoitoinen sekä vakaa ja siinä on ääntä vaimentavia ominaisuuksia. Pinta kestää päivittäistä kulutusta, naarmuuntumista ja vesiroiskeita. Vinyylilattia Makalu on ftalaatiton, ja se voidaan asentaa suoraan olemassa olevalle lattialle, kunhan alla oleva pinta on tasainen.

Asennus ja takuu
Lattialla on 10 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä. Jos lattian alusta on sopiva, lattian alle voidaan asentaa lattialämmitys. Vinyylilattia Makalu asennetaan uivana ja ilman liimaa.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Kährs
Tavarantoimittajan tuotenumero LTCLS3007-300-5