Vinyylilattia Seattle Concrete 4mm

4x305x610, loc-click, vedenkestävä, 1,861 m2/pkt, World of SPC
Tuotenumero: 651901
Paino: 15.06
Vinyylilattia Seattle Concrete 4 mm on oikein asennettuna vedenkestävä vinyylilattia World of SPC -tuotemerkin Town Collection -mallistosta.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
24 95 /m2
kpl
Vinyylilattia Seattle Concrete 4mm

Vinyylilattia Seattle Concrete 4 mm on oikein asennettuna vedenkestävä vinyylilattia World of SPC -tuotemerkin Town Collection -mallistosta. Seattle Concrete on moderni ja kulutusta kestävä vinyylilattia, joka soveltuu lattiaksi myös vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien päälle, kunhan maksimilämpötila ei ole yli 27 °C. Lattia sopii erinomaisesti huoneisiin, joihin halutaan urbaania ja rauhallista tunnelmaa, samalla kun puujäljitelmä antaa lattialle tyylikkään ilmeen.

Seattle Concrete on nopea ja helppo asentaa Loc-Click-napsautusjärjestelmällä. Reunat on kevyesti viistetty.

Lattian kulutuskerros on 0,3 mm. Lattia on käyttöluokiteltu tasolle 32, mikä tarkoittaa, että se soveltuu keskikovaan kulutukseen sekä koti- että julkisissa ympäristöissä.

Lattiaa voidaan pitää vedenkestävänä vain asianmukaisesti asennettuna. Ylimääräinen vesi on pyyhittävä lattialta, ts. vesi ei saa jäädä lattialle yli 12 tunnuksi, jotta lattiaa voidaan pitää vedenkestävänä.

Lattialla on 10 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä, ts. ei julkisissa ympäristöissä.

Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 3512
Tavaramerkki World of SPC