Vinyylilattia Whinfell 5 mm

Click 5G, 5x172x1210 mm, LVT, käyttöluokka 31, 2,08 m2/kpl, Kährs
Tuotenumero: 651988
Vinyylilattia Whinfell 5 mm on vinyylilattia, jossa on erilaisia lämpimänruskeita ja harmaita sävyjä saariston kallioiden innoittamana. Whinfell luo rauhallisella puusuunnittelullaan ylellisen mutta luonnollisen vaikutelman jokaiseen huoneeseen.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Vinyylilattia Whinfell 5 mm

Vinyylilattia Whinfell on yksinkertainen mutta kaunis vinyylilattia lattiavalmistaja Kährsiltä. Lattia on ns. LVT (Luxury Vinyl Tile) -lattia, mikä tarkoittaa yksinkertaisia ja helposti käsiteltäviä lattioita ja tyylikästä designia. Vinyylilattia Whinfellissä on ainutlaatuiset 5G-lukkopontit. Lankut napsautetaan yhteen, mikä helpottaa asennusta. Joustamattoman ytimen ansiosta lankut ovat jäykkiä.

Whinfell-vinyylilattia on erittäin kestävä, helppohoitoinen sekä vakaa ja siinä on ääntä vaimentavia ominaisuuksia. Pinta kestää päivittäistä kulutusta, naarmuuntumista ja vesiroiskeita. Vinyylilattia Whinfell ei sisällä ftalaatteja, ja se voidaan asentaa suoraan olemassa olevalle lattialle, kunhan alla oleva pinta on tasainen.

Asennus ja takuu
Lattialla on 10 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä. Jos lattian alusta on sopiva, lattian alle voidaan asentaa lattialämmitys. Vinyylilattia Sarek asennetaan uivana ja ilman liimaa.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Kährs
Tavarantoimittajan tuotenumero LTCLW2004-172