Sisusta akustiikkapaneelilla

Nämä akustiikkapanelit sopivat täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen ja niiden puurimoitus tuo sisutukseen viihtyisyyttä ja lämpöä. Puinen akustiikkapaneeli on rimoista koostuva paneeli, joka vaimentaa tehokkaasti ääniä luoden mielyttävän äänitason huoneeseen.

Akustiikkapaneelit eivät kuitenkaan ainoastaan vaimenna kovia ääniä, vaan niistä muodostuva rimseinä on myös tyylikäs sisustuselementti. Paneelit voidaan kiinnittää useimpiin kodin tiloihin, sekä kattoon että seiniin. Niistä voi esimerkiksi luoda tehosteseinän sängyn taakse, katseenvangitsijan olohuoneeseen tai käyttää naulakon taustaseinänä muodostaen tyylikkään säiltysratkaisun eteiseen. Vain mielikuvitus on rajana kun kyse on akustiikkapaneelien käyttökohteista!

Akustikkapaneelin hyödyt

Akustiikkapaneelien päätarkoitus on parantaa tilan akustiikkaa vaimentamalla ääniä. Paneelit auttavat myös vähentämään kaikumista, joka etenkin korkeissa ja avarissa tiloissa voi muodostua ongelmaksi. Tilan akustiikkaa parantavien hyötyjen lisäksi paneelien puhdaslinjainen muotoilu luo ainutlaatuisen tunnelman kotiin. Tarkoin valikoidut puulajit ja korkealaatuiset valmistusmateriaalit pitävät huolen siitä, että voi nauttia rimaseinästä vielä vuosien päästä!