MONITOIMILAATTA ELITE SYSTEM 2 BERGO

Saatavana useita värejä
Tuotenumero: 652163
Bergo Elite on System 2 -tuoteperheeseen kuuluva umpinainen laatta. Sen avulla teet ympäristöstä siistin muutamassa hetkessä, ja lopputulos on yhtä aikaa tyylikäs ja toimiva.
Näytä enemmän
Väri:
st
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

MONITOIMILAATTA ELITE SYSTEM 2 BERGO

Bergo Elite on System 2 -tuoteperheeseen kuuluva umpinainen laatta. Sillä teet ympäristöstä siistin muutamassa hetkessä, ja lopputulos on yhtä aikaa tyylikäs ja toimiva.

Bergo sopii kaikkialle aina säleisistä terassikansista kosteus- ja homevaurioisiin varasto- ja kellarilattioihin. Laatat ovat mukavia kävellä, jopa paljain jaloin aurinkoisina päivinä. Lattiaa voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona ympäri vuoden.

- Helppo asettaa ilman nauloja, ruuveja tai liimaa
- Huoltovapaa
- Mukautuu aluslattiaan
- Antaa aluslattian hengittää
- Ergonominen ja ääntä vaimentava

Käyttökohteet

Esimerkkejä käyttökohteista: Parvekkeet, patiot, autotallit, varastot, kellarit, märkätilat, kuten saunat, uima-altaat, suihkutilat ja pesutuvat.
Lattiaa voidaan käyttää myös yleisissä tiloissa, kuten myymälöissä, varastotiloissa, parvekeprojekteissa, luhtikäytävillä jne.

System 2

Laatat asennetaan olemassa olevan lattian päälle, eivätkä ne edellytä System 1 -järjestelmässä käytettävää laajennuslistaa, koska kiinnityssilmukoissa on sisäänrakennettu laajennusvara. Tämän ansiosta lattia on helppo asentaa ympäristöihin, joissa lämpötila vaihtelee. Kaikki System 2 -tuoteperheen lattiat ovat lisäksi yhdistettävissä keskenään, mikä mahdollistaa yksilöllisen ilmeen ja toiminnallisuuden, esimerkiksi avoimen pintakuvion käyttämisen tietyissä kohdissa ja umpinaisen kuvion toisissa.

Ympäristöystävällinen

Lattia on 100 % kierrätettävä seuraavassa ja sitä seuraavassa vaiheessa, ja lopulta se voidaan käyttää kotiemme lämmittämiseen kaukolämpölaitoksissa ilman ympäristölle haitallisia päästöjä.

Tekniset tiedot

- Valmistettu 100 % ympäristöystävällisestä ja kierrätettävästä toiminnallisesti lujitetusta PP-komposiitista.
- UV- ja väristabiloitu Arizona-ilmastoon.
- Elintarvikehyväksytty. Päästötön. (PVC-vapaa).

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 110GG60C
Tavaramerkki Bergo