Byggmax puutarha

Me Byggmaxilla ymmärrämme, että puutarha on kotisi jatke. Siksi tarjoamme laajan valikoiman puutarhatuotteita, joiden avulla voit luoda pihastasi kauniin ja toimivan. Meillä on kaikki tarvitsemasi aidoista ja porteista kasteluun ja tuholaistorjuntaan, jotta puutarhastasi tulisi koko naapurustosi kadehtima.


Aidat, portit ja esteet

Hyvin suunniteltu aita tai portti voi lisätä puutarhasi kauneutta ja turvallisuutta. Byggmaxilla tarjoamme erilaisia aitavaihtoehtoja, jotka sopivat tarpeisiisi ja tyyliisi, mukaan lukien puu- ja metalliaidat. 


Kastelujärjestelmät

Puutarhan kunnollinen kastelu on tärkeää sen hyvinvoinnin ja elinvoimaisuuden kannalta. Byggmaxilla on valikoima kastelujärjestelmiä, joiden avulla voit kastella kasvisi tehokkaasti ja tuloksellisesti. Meillä on kaikki, mitä tarvitset pitämään puutarhasi kukoistavana.

 

Puutarhatarvikkeet

Oikeat puutarhatarvikkeet aina koristeista ulkokalusteisiin voivat vaikuttaa merkittävästi kauniin ja kutsuvan puutarhan luomiseen. Byggmaxilla tarjoamme erilaisia puutarhatarvikkeita, joiden avulla voit muokata pihasi juuri sinun tarpeita vastaavaksi, mukaan lukien kottikärryt, yleissakset, kuljetuskärryt, raivaussakset, lavavaunut ja paljon muuta.

 

Tuholaisten torjunta

Puutarhan suojaaminen tuholaisilta ja hyönteisiltä on tärkeää sen hyvinvoinnin ja kauneuden säilyttämiseksi. Tarjoamme Byggmaxilla valikoiman tuholaistorjuntatuotteita, joiden avulla voit pitää ei-toivotut vieraat loitolla. Meiltä löytyy monia hyviä tuotteita, kuten hiirenloukkuja.


Grillitarvikkeet

Mikään ei voita kesäistä grillausta puutarhassa, ja Byggmax tarjoaa valikoiman grillitarvikkeita, joiden avulla saat kaiken irti ulkona kokkaamisesta. Sytytyspaloista grillausvälineisiin, meillä on kaikki mitä tarvitset tullaksesi grillimestariksi.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että Byggmaxin puutarha -alaluokka tarjoaa erilaisia tuotteita, jotka auttavat sinua luomaan kauniin ja toimivan pihan. Aitaus- ja porttijärjestelmistä kasteluun ja tuholaistorjuntaan meillä on kaikki, mitä tarvitset, jotta puutarhastasi tulisi täydellinen.

Näytä enemmän
Suodata

96 Tulokset

Järjestä
Useita vaihtoehtoja
Alkaen 24 95  €
Kekkilä
Kotipuutarhan perusmulta, valmiiksi lannoitettu ja kalkittu
3 55  €
19x19mm aukot, 0,5m
Alkaen 22 85  €
Kekkilä
Laadukas peruskate, männynkuorta
6 95  €
22 95  €
Useita vaihtoehtoja
Alkaen 1 99  €
16 95  €
19 95  €
49 95  €
1305x620x585, punktiomaton rengas
42 95  €
100g 1x15m
19 95  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Jabo
Saatavana useita värejä
Alkaen 59 95  €
Kekkilä
Monivaikutteinen yleislannoite
23 95  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Alkaen 19 95  €
6 95  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Kekkilä
Tarkoitettu maan perus- ja ylläpitokalkitukseen
11 25  €
Jabo
Painekyllästetty, 200x59,5 cm
47 95  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Alkaen 79 95  €
Kekkilä
Ilmava ja kevyt erikoismulta kesäkukille
6 25  €
Nelson Garden
1 kg
15 45  €