Dyckert 35x1,7mm

Tuotenumero: 22435
Soveltuu listoihin ja puutöihin sisätiloissa. Pakkaus sisältää n. 610 naulaa
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Dyckert 35x1,7mm

Naula vai ruuvi

Nauloja ja ruuveja on tarjolla lähes kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin. Yleisesti voidaan sanoa, että ruuvit ovat nauloja käytössä äänettömänpiä, ne liikkuvat nauloja vähemmän ja niiden virheitä on helpompi korjata. Toisaalta ruuvit ovat usein kalliimpia kuin naulat ja niiden kiinnittämiseen tarvitaan ruuvinväännintä. Jollet tiedä, mikä naula/ruuvi soveltuu käyttämääsi materiaaliin, kysy neuvoa osaavammalta.

Ominaisuudet

Dyckert-nauloja käytetään kun naulauksen halutaan olevan mahdollisimman huomaamaton. Naulassa on pieni kartiokanta ja rihlattu varsi ja se voidaan naulata niin syvälle puuhun ettei kanta jää näkyviin. Dyckert-naula soveltuu parhaiten käytettäväksi puuviimeistelyyn sisätiloissa, kuten ikkunan- ja ovenpieliin sekä jalka- ja kattolistohin.

Muistettavaa

Parhaan mahdollisen kiinnittyvyyden takaamiseksi naulattaessa puuta puuhun on naulan työnnyttävä alustaan vähintään 2,5 kertaa kiinnitettävän materiaalin paksuuden verran.

Sisäasennuksiin soveltuu sähkösinkitty naula. Ulkoasennukseen suositellaan käytettäväksi kuumasinkittyjä nauloja. Muihin kovalle kulutukselle altistuviin paikkoihin on syytä valita ruostumattomat naulat.
Näytä enemmän