Dyckert 35x1,7mm

35x1,7mm, SZn, 0,5kg
Tuotenumero: 22435
Paino: 0.5
Soveltuu listoihin ja puutöihin sisätiloissa. Pakkaus sisältää n. 610 naulaa
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
14 95 /st
st
Dyckert 35x1,7mm

Naula vai ruuvi

Nauloja ja ruuveja on tarjolla lähes kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin. Yleisesti voidaan sanoa, että ruuvit ovat nauloja käytössä äänettömänpiä, ne liikkuvat nauloja vähemmän ja niiden virheitä on helpompi korjata. Toisaalta ruuvit ovat usein kalliimpia kuin naulat ja niiden kiinnittämiseen tarvitaan ruuvinväännintä. Jollet tiedä, mikä naula/ruuvi soveltuu käyttämääsi materiaaliin, kysy neuvoa osaavammalta.

Ominaisuudet

Dyckert-nauloja käytetään kun naulauksen halutaan olevan mahdollisimman huomaamaton. Naulassa on pieni kartiokanta ja rihlattu varsi ja se voidaan naulata niin syvälle puuhun ettei kanta jää näkyviin. Dyckert-naula soveltuu parhaiten käytettäväksi puuviimeistelyyn sisätiloissa, kuten ikkunan- ja ovenpieliin sekä jalka- ja kattolistohin.

Muistettavaa

Parhaan mahdollisen kiinnittyvyyden takaamiseksi naulattaessa puuta puuhun on naulan työnnyttävä alustaan vähintään 2,5 kertaa kiinnitettävän materiaalin paksuuden verran.

Sisäasennuksiin soveltuu sähkösinkitty naula. Ulkoasennukseen suositellaan käytettäväksi kuumasinkittyjä nauloja. Muihin kovalle kulutukselle altistuviin paikkoihin on syytä valita ruostumattomat naulat.
Nopeat tiedot
Upotettu Ei