Eristeet

Eristeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Oletko rakentamassa ja etsit laadukasta eristettä rakennukseen? Meiltä löydät solumuovit, rakennusmuovit ja tullensuojat sekä mineraalivillat. Kaikki ovat helppoja asennettavia. Hanki nyt meiltä kaikki eristeet ja muut rakennustarvikkeet, kuten vaahtopistooli.

Hyvä eristys pienentää lämmityskuluja

Byggmax tarjoaa lukuisia erilaisia eristeitä jokaiseen rakennusprojektiin. Suomessa suosituimpia eristeitä ovat Finnfoam, solumuovi ja tiivistenauha. Finnfoam on kotimainen eristelevy. Se on täysin vesitiivis, ja sopii siten hyvin Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Finnfoamia käytettäessä et tarvitse höyrysulkua. Finnfoam on suosittu monestakin syystä. Pölyämättömänä, murenemattomana ja homehtumattomana sitä voi käyttää missä tahansa rakennuksen osassa. Eristykseen panostaminen kannattaa, sillä hyvin tehtynä eriste auttaa pienentämään lämmityskuluja. Kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneeseen ja saunaan, sopivat loistavasti polyuretaanieristeet eristeet, jotka nekin saat tietysti Byggmaxista. Osta kaikki rakentamisessa tarvitsemasi tuotteet kerralla meiltä ja pidä huoli siitä, että kaikki on asianmukaisesti asennettu. Näin lämpö pysyy siellä, missä sen kuuluukin pysyä.

Saat eristeet ja asennustarvikkeet Byggmaxista

Koska eristäminen on yksi tärkeimmistä vaiheista, kannattaa eristeet valita huolella. Eristeitä on moneen eri tarkoitukseen soveltuvia. Eristelevyt sopivat loistavasti niin seiniin kuin kattoonkin. Polyuretaanieriste taas on omiaan kosteisiin tiloihin. Siinä on myös homesuoja, kuten useimmissa muissakin eristeissä. Näin rakennus saadaan suojattua kunnolla, eikä esimerkiksi seiniin pääse kehittymään homepilkkuja. Eristeiden lisäksi saat meiltä myös esimerkiksi liimat, teipit ja saumaustarvikkeet. Nämä kaikki ovat aina erittäin hyödyllisiä eristeitä asennettaessa. Kun asennus on tehty kunnolla, pysyvät niin eristelevyt kuin polyuretaanikin hyvänä useiden vuosikymmenten ajan. Tällöin myös lämmönkulutus pienenee, mikä tuo huomattavaa rahallista säästöä. Byggmaxista saat kaikki jokaisessa rakennuskohteessa tarvitsemasi eristelevyt ja tarvikkeet, edullisesti tietenkin.

Eristeet pitävät talosi terveenä - hanki omasi Byggmaxilta

Eristeitä hankittaessa on tärkeää panostaa laatuun. Byggmax tarjoaa laatua hyvään hintaan, joten eristeet ja asennustarvikkeet kannattaakin hankkia meiltä jo heti tänään!

52 tuotetta

 1. Ekovillalevy 50mm
  LAMBDA 39, 5,91 M2/PKT
  Ekovillalevy 50mm
  Hinta alkaen
  5 06 /m2
 2. Ekovillalevy 100mm
  LAMBDA 39, 2,95 M2/PKT
  Ekovillalevy 100mm
  Hinta alkaen
  11 17 /m2
 3. Ekovilla X5 Ilmansulku
  0,3x1300x46200mm
  Ekovilla X5 Ilmansulku
  Hinta alkaen
  68 95 /st
 4. SOKKELIKAISTA
  Kerabit 0,15X10m
  SOKKELIKAISTA
  Hinta alkaen
  9 95
 5. Höyrynsulkumuovi
  0,2mm 3x20m SFS4225 E
  Höyrynsulkumuovi
  Hinta alkaen
  49 95 /st
 6. Polyuretaanieriste saunaan
  1200x600x30mm
  Polyuretaanieriste saunaan
  Hinta alkaen
  10 30 /st
 7. Saumausvaahto 500ML Midun Basic
  500ml
  Saumausvaahto 500ML Midun Basic
  Hinta alkaen
  3 89 /kpl
 8. Bitumivuorauspaperi
  1,25x24m
  Bitumivuorauspaperi
  Hinta alkaen
  19 49
 9. Räystäsverkko alumiini
  300mm, 30m
  Räystäsverkko alumiini
  Hinta alkaen
  55 95 /st

52 tuotetta