Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Eristeet

Eristeet Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Suomen sääolosuhteissa eristeillä on suuri merkitys. Lattia- ja routaeristeet takaavat sen, että koti pysyy lämpimänä myös kaikkein kylmimpinä päivinä. ESP eli toiselta nimeltään styrox on yksi suosituimmista eristeistä. Se on suomalainen keksintö, joka on pitänyt pakkasen ulkona jo vuosikymmenten ajan. Kaikki tuotteet eristämiseen saat helposti osoitteesta; Byggmax.fi.

Eristäminen on tärkeä osa toimivaa kotia
Taloa rakentaessa tai sitä kunnostettaessa tulee kiinnittää huomiota eristeisiin. Kun eristys on kunnossa, on asumismukavuuskin huomattavasti korkeammalla. Eristeet kattavat ryhmän erilaisia eristämiseen liittyviä tuotteita jotka yhdessä tai erikseen tekevät kodista lämpimän. Eristeisiin kuuluu niin tuulensuojat kuin rakennusmuovitkin. Eristämiseen kannattaakin käyttää ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja, koska vain ne takaavat lämmön pysymisen sisätiloissa. Kotimainen styrox, joka tunnetaan myös nimellä ESP, on loistava valinta jokaiseen kotiin. Nämä polystyreenistä valmistetut eristelevyt sopivat moneen kohteeseen hyvän puristuskestävyyden vuoksi. Niitä voi käyttää niin lattiassa, katonrajassa kuin seinässäkin. Kaikki eristämiseen saat Byggmaxista, jossa sinun ei tarvitse maksaa liikaa. Tule siis tekemään kannattavia ostoksia osoitteeseen; Byggmax.fi.

Eristeet kaikkiin rakennusprojekteihin
Oletko rakentamassa taloa tai mökkiä? Vai onko sinulla kiinnostusta ostaa remontoitava kohde? Niin rakennus- kuin remontointiprojekteissa on tärkeää käyttää hyvälaatuisia ja kohteeseen sopivia eristeitä. Byggmaxin valikoimasta löytyvät eristeet sopivatkin erinomaisesti kaikenlaisiin kohteisiin. Uudisrakentaminen tai korjausrakentaminen eivät eroa toisistaan eristeiden suhteen. Ennen eristämisprojektin aloittamista täytyy kuitenkin miettiä millainen eriste sopii juuri sinun kohteeseesi. Esimerkiksi solumuovieriste soveltuu erilaisten lämmitysjärjestelmien putkien, lämmin- ja kylmävesiputkien sekä viemäriputkien eristämiseen. Jos taas tarvitaan eristeitä seiniin, lattiaan tai kattoon, on valinta silloin aivan erilainen eristelevy. Näitäkin löytyy moneen eri tarkoitukseen, joten kaikki riippuu vain siitä, millaisen rakennuksen ja millaisen kohteen eristämisestä on kyse.

Hyvä eristäminen kannattaa
Suomen ilmasto on kylmä, joten eristäminen on yksi toimivan ja lämpimän kodin tärkeimmistä elementeistä. Eristeet on kattava käsite, johon kuuluu niin lasivillat, rakennuslevyt kuin suojapeitteetkin. Eristeen valitseminen riippuu täysin siitä, millainen kohde on kyseessä. Taloa eristettäessä käytetään luonnollisesti erilaisia eristeitä kuin putkia eristettäessä. Sen vuoksi esimerkiksi solumuovieristeet eivät käy eristeeksi esimerkiksi lattiaan. Niillä eristetään pelkästään putkia. Lattian, seinien ja katon eristeeksi taas sopivat eristelevyt, jotka saat nekin Byggmaxista. Eristäminen on suhteellisen helppoa puuhaa kun siihen vain paneutuu kunnolla. Niin eristelevyjen asentaminen kuin puhallusvillankin asennus hoituu näppärästi itse tehden, joten ammattimiehiä ei näihin hommiin välttämättä tarvita. Kun eristämisen hoitaa kerralla kuntoon, pääsee lämpimästä kodista nauttimaan vielä vuosia eteenpäin!

Osta kaikki tuotteet eristämiseen Byggmaxista
Monet väittävät ettei hyvää, mutta samalla halpaa ei ole olemassakaan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa; Byggmax on loistava osoitus tästä. Osta siis laadukkaat eristeet joilla saat kotisi lämpimäksi, edullisesti netistä. Eristäminen on yksi kodin tärkeimmistä asioista, joten siihen kannattaa panostaa niin tuotteiden kuin työnkin puolesta!

Rajaa hakua (0 aktiivista lajitteluperustetta)
Tuotteen tyyppi
Lajitteluperuste:
Saatavuus:

Lavan pantti

Lavapantti maksetaan takaisin, kun palautat lavan Byggmax-myymälään.

Vajaalavalisä

Vajaalavalisä on kustannus, jonka veloitamme kokonaisen lavan osittamisesta.