SAUMAVAAHTO BOSTIK

Yleiskäyttöön ympärivuoden, 750 ml
Tuotenumero: 18181
Nopeasti kovettuva polyuretaanivaahto levitettäväksi joko pistoolilla tai kädessä pitäen (mukana tuleva suutinkappale).
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

SAUMAVAAHTO BOSTIK

Nopeasti kovettuva polyuretaanivaahto levitettäväksi joko pistoolilla tai kädessä pitäen (mukana tuleva suutinkappale). Koostuu 1-komponenttisesta kosteuskovettuvasta polyuretaanivaahdosta, jota voidaan käyttää jopa -10 ºC:n lämpötiloissa. Käytössä vaahto laajenee voimakkaasti ja muodostaa puolikovan täytevaahdon. Vaahdossa on kovettuneessa tilassa pääasiassa sulkeutuneita soluja, minkä ansiosta se eristää erinomaisesti lämpöä ja ääntä. Vaahto kovettuu nopeasti ilmankosteuden tai ympäröivän materiaalin vaikutuksesta, minkä vuoksi se on levitettävä siten, että se voi laajentua vapaasti. Lievä pinnan kosteus lisää vaahdon volyymiä ja nopeuttaa kovettumista. Kovettunut tuote on hajuton ja päästöiltään vähäinen.

Kättöalue

Tarkoitettu talojen, veneiden, asuntovaunujen jne. tiivistämiseen ja eristämiseen. Oven-/ikkunankarmien ja seinän, seinän ja lattian, katon väleihin sekä putkien läpivienteihin. Kiinnittyy useimpiin rakennusmateriaaleihin (myös kosteisiin), mutta ei polyeteeniin ja silikoniin tai tefloniin/PTFE:hen. Vältä rasvaisia ja pölyisiä pintoja.

Työohje

Puhdista työstettävä pinta pölystä, irtonaisista hiukkasista, rasvasta, öljystä ennen käyttöä. Käyttöohje: 1. Ravista säiliötä ennen työn aloittamista. Asenna pistooli/suutinkappale säiliöön ja paina kevyesti liipaisinta niin, että putki täyttyy vaahdolla. HUOM! Pakkaus on säilytettävä väh. +5 °C:ssa ennen käyttöä, käännettävä ylösalaisin ja käytössä. 2. Kostuta pinnat kevyesti vedellä. 3. Täytä liitokset n. 40-50 % (pistooli), 30-40 % (suutinkappale). Kevyesti kostutetut pinnat lisäävät vaahdon volyymiä. Leikkaa ylijäämä kovettumisen jälkeen. Vaahto ei tartu n. 12 minuutin jälkeen ja on työstettävissä n. 30 minuutin jälkeen. Kauttaaltaan kovettunut n. 12 tunnin jälleen. Puhdistus: asetoni, kovettunut vaahto mekaanisesti. Liitosvaahtopistooli puhdistetaan Bostik Foam Gun Cleaner -puhdistusaineella.

Työsuojelu

Katso tuotteen käyttöturvallisuustiedotteesta täydelliset ympäristönsuojelua/työturvallisuutta, varotoimenpiteitä ja käytön riskejä koskevat tiedot. On tärkeää käyttää mukana tulevia suojakäsineitä.
Näytä enemmän
Merkinnät
GHS02
Palovaarallinen
GHS07
Haitallinen/ärsyttävä
GHS08
Vakava terveysvaara
Vaaralausekkeet
H220
Erittäin helposti syttyvä kaasu.
H302
Haitallista nieltynä.
H315
Ärsyttää ihoa.
H317
Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
H319
Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
H332
Haitallista hengitettynä.
H334
Voi aiheuttaa hengitettynä allergia- tai astmaoireita tai hengitysvaikeuksia.
H335
Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
H351
Epäillään aiheuttavan syöpää.
H373
Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
Tavaramerkki Bostik