Grilliritilä Imperial 11153 Broil King

Tuotenumero: 687169212
Massiivinen rostinkestävä 9mm grilliritilä Broil King Regal- ja Imperial-sarjoihin.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Grilliritilä Imperial 11153 Broil King

Massiivinen rostinkestävä 9mm grilliritilä Broil King Regal- ja Imperial-sarjoihin. Tämä rostinkestävä grilliritilä tarjoaa erinomaisen lämpöeristyksen ja pitkän kestävyyden. Se on helppo käyttää ja puhtaana pitää. Paketti sisältää yhden grilliritilän.

  • 9mm
  • ruostumattomasta teräksestä hitsatut tangot
  • helppo puhdistaa


Kun suorituskyky kohtaa ylellisyyden.
Broil King® Imperial™ -grillivalikoima on saanut inspiraationsa ammattilaisten kokkauslaitteista, ja se on suunniteltu todelliselle grillauksen harrastajalle, joten voit nauttia erityisistä hetkistä ystävien ja perheen kanssa. Imperial™-sarjan muotoiltu ulkopuoli tarjoaa parasta laatua ja ulkonäköä. Voit kuitenkin olla varma, että Imperial™-sarjassa ei ole kyse vain ulkonäöstä. Voit luottaa siihen, että jokainen malli tarjoaa ylivoimaisen suorituskyvyn, jossa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin ja edistyksellisiin ominaisuuksiin.

Luottamus - sisäänrakennettu jokaiseen grilliin.
Regal™-keittimessä on enemmän tyyliä ja toimintoja kuin koskaan aiemmin, ja se tarjoaa samalla legendaariset ruoanlaittotulokset, joita voit aina odottaa Broil King® -keittimiltä. Kaikki ne ominaisuudet, jotka ovat tehneet meistä alan johtavan yrityksen, ovat jokaisessa Regal™-mallissa, aina muotoilusta ja viimeistelystä erinomaisiin grillaustuloksiin. Ulkokokin, joka etsii parasta sekä tyylissä että toiminnassa, ei tarvitse etsiä enempää kuin Regal™-sarjaa.


Ihmisten yhteen saattaminen.
Todella vakavasti otettavalle grillikokille on ilo tarjota Broil King®SMOKE -pystysavustinvalikoima ja offset-grilli/savustin. Niissä on suuret paistopinnat, tarkka lämpötilan säätö ja laaja valikoima muunnelmia parhaan savuisen grillimaun saavuttamiseksi. Nämä mallit ovat jokaisen aloittelevan grillimestarin ehdoton valinta.


Mitata

  • Leveys: 49,5 cm
  • Syvyys: 16,4 cm
  • Korkeus: 2,3 cm
  • Paino: 2,63 kg

Erittely

  • Materiaali: Ruostumaton teräs

Näytä enemmän
Tavaramerkki Broilking