GRILLIVUOKA IMPERIAL BROIL KING

Ruostumaton teräs
Tuotenumero: 6333718
Ammattilaistasoinen Broil King® -grilliwok-pannu on valmistettu 1,2 mm:n ruostumattomasta teräksestä. Se on kookas ja syvä, joten siihen mahtuu kaikki mitä haluat wokata.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

GRILLIVUOKA IMPERIAL BROIL KING

Ammattilaistasoinen Broil King® -grilliwok-pannu on valmistettu 1,2 mm:n ruostumattomasta teräksestä. Se on kookas ja syvä, joten siihen mahtuu kaikki mitä haluat wokata. Kookas kahva on valmistettu 10 mm:n ruostumattomasta teräksestä. Pohjan kohoumat keventävät muotoilua ja estävät ruokaa tarttumasta kiinni. 43 x 25 x 9 cm.

Käyttövinkkejä

Esikäsittele kaikki vihannekset ja aseta ne suureen kulhoon. Sekoita marinadin ainekset toisessa pienemmässä kulhossa. Kaada marinadi vihannesten päälle ja kääntele niitä, jotta marinadi peittää ne kokonaan.

Kuumennagrilli HIGH-asetuksellajaasetasyväwokkipannugrillausritilälle.Käytäsuoraa grillausta.

Suihkuta tai sivele wokkipannuun runsaasti kasviöljyä. Kaada kaikki vihannekset wokkipannuun ja freesaa ne nopeasti. Sulje grillin kansi tämän jälkeen.

Kääntele vihanneksia grillauspihdeillä kerran minuutissa. Jatka noin 10 minuuttia, kunnes vihannekset tuntuvat rapeilta ja alkavat saada kauniin värin. Pidä grillin kansi suljettuna, kun vihanneksia ei käännellä.

Nosta wokkipannu pois grillistä. Kaada wokatut vihannekset tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle pilkottua korianteria ja kuivana paahdettuja seesaminsiemeniä. Tarjoile heti.

Vihannekset kypsennetään osin wokkaamalla ja osin uunissa, joten niistä tulee herkullisia karamellisoituneita suupaloja.

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 69818
Tavaramerkki Broilking