Hybridiparketti Tammi Inga Oak 190mm Barlinek

2G Lukkopontti, 1,368 m2/pkt
Tuotenumero: 650852
Puulattia Hybrid Inga Oak on Barlinekin valmistama vedenkestävä hybridilattia. Lattiassa on komposiittiydin ja tyylikäs tammiviilupinta.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Hybridiparketti Tammi Inga Oak 190mm Barlinek

Puulattia Hybrid Inga Oak on Barlinekin valmistama uuden sukupolven hybridilattia. Hybridinimike perustuu lattian ainutlaatuiseen rakenteeseen. Lattian ydin koostuu SPC-lattian kaltaisesta mineraalikomposiitista, kun taas pinta on valmistettu puuviilusta, joka on päällystetty erittäin kestävällä mattalakalla. Koostumuksensa ansiosta lattia on sekä vedenpitävä että erittäin kestävä ja sietää hyvin likaa ja pinnoitteita.

Inga Oak on sävyltään tummanruskea, mikä tuo lämpimän ja hienostuneen vaikutelman Art Deco -henkiseen sisustukseen. Lattia tulee hyvin esille suurissa tiloissa, joihin tulee riittävästi valoa ja joissa on peilejä ja taidetta. Mikroviistettyjen lankkujen pinta on harjattu, mikä vahvistaa vaikutelmaa lattian luonnollisesta sopivuudesta tilaan. Inga Oak voidaan asentaa kelluvasti eikä kynnyksiä tai listoja tarvita. Lattia asennetaan paikoilleen kiinni napsautettavilla lukkoponteilla, joten sen asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Takuu

Inga Oakilla on 30 vuoden takuu kotiympäristöön asennettuna, mikäli asennus tapahtuu oikein ja asennusohjeita noudatetaan. Julkisiin tiloihin asennettuna tuotteella on 5 vuoden takuu.

Lattialämmityksen asentamista lattian alle ei suositella.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Barlinek
Tavarantoimittajan tuotenumero H2G-DBE1-LI5-WAR-I07190-N