Hybridiparketti Tammi Ribbon 190mm Barlinek

2G Lukkopontti, SPC-ydin, puuviilupinta, 7x190x1200 mm, vedenkestävä, 1,368 m2/pkt
Tuotenumero: 139470
Puulattia Hybrid Ribbon Oak on Barlinekin valmistama vedenkestävä hybridilattia. Lattiassa on komposiittiydin ja tyylikäs tammiviilupinta.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Hybridiparketti Tammi Ribbon 190mm Barlinek

Puulattia Hybrid Ribbon on Barlinekin valmistama uuden sukupolven hybridilattia. Hybridinimikkeen perusteena on lattian ainutlaatuinen rakenne. Lattian ydin koostuu SPC-lattian kaltaisesta mineraalikomposiitista, kun taas pinta on valmistettu puuviilusta, joka on päällystetty erittäin kestävällä mattalakalla. Koostumuksensa ansiosta lattia on sekä vedenpitävä että erittäin kestävä ja sietää hyvin likaa ja pinnoitteita.
Ribbon Oakissa on vaaleampi, valkoinen pinnoite, jonka ansiosta se sopii hyvin useimpiin ympäristöihin. Mikroviistetyissä lankuissa on harjattu pinta, joten lattia istuu luonnollisesti osaksi huonetta. Ribbon Oak voidaan asentaa kelluvasti eikä kynnyksiä tai listoja tarvita. Lattia asennetaan paikoilleen kiinni napsautettavalla lukkopontilla, joten sen asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Takuu

Ek Bianco -tuotteella on 30 vuoden takuu kotiympäristöön asennettuna, mikäli asennus tapahtuu oikein ja asennusohjeita noudatetaan. Julkisiin tiloihin asennettuna tuotteella on 5 vuoden takuu.
Lattian alle ei suositella asennettavan lattialämmitystä.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Barlinek