Ikkunoiden asennus ja tarvikkeet

Ikkunoiden asennus Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Ikkunoiden asennustarvikkeet sekä neuvot ja niksit saat meiltä. Valikoimastamme löydät ikkunoihin sopivat eristenauhat, kiinnittämiseen tarvittavat karmiruuvit ja kaiken muun, mitä vain tarvitset onnistuneeseen remonttiin. Tule, tutustu ja onnistu projekteissasi.

Ikkunoiden asennus on helppoa Byggmaxin avulla
Ikkunoiden asennus voi tuntua työläältä ja ehkä joskus myös epämiellyttävältäkin ajatukselta. Ikkunoiden uusiminen, korjaaminen ja huolto ovat kuitenkin osa kodinomistajan elämää. Aloita mittaamalla ikkuna-aukot. Poista sitten vanhat ikkunalistat, karmi ja seinän välissä olevat ruuvit ja naulat. Nosta tai sahaa karmi pois. Kiinnitysalustan tulee olla hyvässä kunnossa uutta ikkunaa varten. Asennuksen yhteydessä kannattaa huolehtia, että ikkunalautojen ja seinän väliin jää tasainen rako. Liian tiiviisti asennettuihin ikkunoihin saattaa kerääntyä kosteutta. Nosta sitten ikkunat aukkoon kiilojen päälle. Ikkunat tulee eristää, kun olet saanut ne paikoilleen. Eristämällä pidät kylmän ulkona ja lämmön sisällä. Tiivistämiseen voi käyttää vaikkapa tiivistenauhaa. Tiivistenauha kiinnitetään ikkunanpuitteiden sisäpuolelle pistoolilla, jolloin nauha estää vetoa.

Työkalut ikkunoiden asennukseen löydät meiltä
Ikkunoiden asennus onnistuu oikeiden työkalujen avulla. Esimerkiksi ikkunoiden asennuksen yhteydessä käytettävät kiilat antavat sinulle mahdollisuuden katsoa, että ikkuna on suorassa ennen kiinnittämistä. Kiilat tulee asettaa pareittain sivuille kulmien läheisyyteen. Kiilat lyödään sisään ulko- ja sisäpuolelta. Vatupassin avulla varmistat, että karmi on suorassa. Diagonaalimitta kulmasta kulmaan varmistaa myös karmin suoruuden. Karmiruuvit pitävät ikkunan paikoillaan, kun lähdet poistamaan sivuilla olevia kiilapareja. Kun kaikki on kunnossa, voit kiinnittää ikkunan kunnolla paikoilleen ja katsoa, että ikkuna aukeaa ja sulkeutuu, kuten on tarkoitettu. Nyt on jäljellä enää eristäminen, johon tarvittavat työkalut löydät meiltä. Voit halutessasi käyttää kittiä, tiivistenauhaa tai tilkenauhaa. Tilkenauhalla tiivistettäessä ikkunoita voi käyttää erilaisia tylppiä työvälineitä. Tutustu siis valikoimaamme ja löydä omiin tarpeisiisi sopivat.

Ikkunoiden asennus käy kuin leikki, kun apunasi on Byggmax
Ikkunoiden asennus on helppoa Byggmaxin avulla. Suuresta valikoimastamme löydät laadukkaat työkalut ja tiivisteet ikkunoiden asennukseen sekä viimeistelyyn. Vaikka hintamme ovat edulliset, emme tingi laadusta, sillä kotisi on meille tärkeä.

16 tuotetta

 1. 130x150 cm, mukana kiinnitystä helpottava tarranauha
  Hyttysverkko
  Hinta alkaen
  7 90 /kpl
  2-5 p
 2. Hinta alkaen
  1 49 /kpl
  2-5 p
 3. Hinta alkaen
  1 49 /kpl
  2-5 p
 4. 60x25MM, POISTOTUOTE
  Tilkenauha
  Hinta alkaen
  9 99 /kpl
  2-5 p
 5. Hinta alkaen
  3 95 /kpl
  2-5 p
 6. 16mm, 1x5m
  Saumanauha
  Hinta alkaen
  4 49 /kpl
  2-5 p
 7. E-Strip, valk., 6m (9x4)
  Tiivistenauha
  Hinta alkaen
  6 95 /kpl
  2-5 p
 8. 3x6M, u-arvo 2,5, kätisyys vaihdettavissa, karmi 131mm
  Sivusaranoitu puutuuletusluukku suojakäsitelty
  96   /kpl
  5-6 v
 9. P-Strip, valk., 6m (9x5,5)
  Tiivistenauha
  Hinta alkaen
  6 95 /kpl
  2-5 p
 10. 2-komponentti, muovailtava, 57g POISTOTUOTE
  Epoksikitti Strong Tremco
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
  2-5 p
 11. 2-1 -venttiili, 750ml, levitetään pistoolilla tai mukana tulevalla suuttimella
  Pistoolivaahto Illbruck
  Hinta alkaen
  6 90 /kpl
  2-5 p
 12. Beige, 300ml
  Ikkunakitti
  Hinta alkaen
  5 25 /kpl
  2-5 p
 13. Eristeveitsi
  Eristeveitsi
  Hinta alkaen
  12 95 /kpl
  2-5 p
 14. Hinta alkaen
  3 29 /kpl
  2-5 p
 15. Pistoolivaahdolle
  Vaahtopistooli
  Hinta alkaen
  18 95 /kpl
  2-5 p
 16. Vaahtopistoolin puhdistukseen, 500ml
  Vaahdonpoistoaine Illbruck
  Hinta alkaen
  11 90 /kpl
  2-5 p

16 tuotetta