ILMANPUHDISTIN AP-1220B COWAY

Valkoinen, 280x2470x810mm
Tuotenumero: 644001
Coway AirMega AP-1220B on tehokas ilmanpuhdistin, jossa huippuluokan suorituskyky yhdistyy tyylikkääseen ja kompaktiin muotoiluun.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

ILMANPUHDISTIN AP-1220B COWAY

Coway AirMega AP-1220B on tehokas ilmanpuhdistin, jossa huippuluokan suorituskyky yhdistyy tyylikkääseen ja kompaktiin muotoiluun. Ilmanpuhdistin voitti TestFaktan suuren ilmanpuhdistintestin joulukuussa 2020. Coway AirMega AP-1220B soveltuu sekä asuntoihin että toimistoihin, kouluihin ja päiväkoteihin, terveydenhuoltoon, kokoustiloihin, hammaslääkäreille, kampaamoihin, kauppoihin sekä muihin julkisiin tiloihin ja odotushuoneisiin.

Kompaktin kokoinen Coway AirMega AP-1220B kykenee puhdistamaan jopa 360 m³ ilmaa tunnissa. Neliömetreihin suhteutettuna tämä tarkoittaa, että se pystyy vaihtamaan ilman kaksi kertaa tunnissa n. 70 neliömetrin kokoisessa normaalikorkuisessa asunnossa. Coway AirMega AP-1220B:ssa on sama fiksu toiminto kuin Coway Storm AP-1516D:ssä, eli puhtaan ilman virtaus voidaan suunnata joko ylös- tai eteenpäin. Kun ilmavirta suunnataan ylöspäin, puhdas ilma kiertää erittäin tehokkaasti koko tilassa, ja kesäisin AP-1220B myös viilentää!

Coway AirMega AP-1220B:ssa on kaikki Cowaylle tunnusomaiset hienoudet. Valoanturin ansiosta automaattisessa tilassa lepotoiminto aktivoituu automaattisesti, kun huone pimenee, puhtausilmaisin sammuu ja tuuletin toimii erityisen hiljaisesti. Myös käyttötilan ilmaisevat, laitteen päällä sijaitsevat pienet valodiodit voidaan sammuttaa. Lepotilassa AP-1220B soveltuu käyttöön makuuhuoneeseen ja muissa tiloihin, joissa pimeys ja hiljaisuus ovat oleellisia. Ilmanpuhdistin hälyttää, kun esisuodatin tai muut suodattimet on vaihdettava. Lisäksi siinä on painikelukitus, jota voidaan käyttää, jotta pikkulapset eivät muuta ilmanpuhdistimeen tehtyjä asetuksia.

Coway AirMega AP-1220B:n mukana toimitetaan suodatinsarja, jossa on esisuodatin, rakeista aktiivihiiltä sisältävä hajusuodatin sekä erittäin tehokas HEPA-suodatin. Tämä suodatinyhdistelmä suodattaa 99,5 % kaikista hiukkasista 0,3 mikrometrin (µm) kokoon asti.

Ruotsin, Norjan ja Tanskan astma- ja allergiayhdistykset suosittelevat Coway AirMegaa* yhteisellä Asthma Allergy Nordic -merkinnällä. (*Suositus viittaa puhaltimen nopeuteen 1, 19,2 m²). Lue lisää Asthma Allergy Nordicista täältä: https://www.asthmaallergynordic.com/coway-air-purifier AP-1220B AirMega on myös ECARF-sertifioitu. Tämä eurooppalainen laatumerkintä on arvokas astmasta ja allergiasta kärsiville. Se on osoitus laadukkuudesta ja antaa varmuutta mallin valintaan. Lue lisää täältä: https://www.ecarf.org/en/.

Tuotekuvaus


Ilmanlaadun osoitin
– Merkkivalo näyttää ilmanlaadun tosiaikaisesti neljällä värillä. Renkaan värit vaihtuvat puhdasta ilmaa osoittavasta sinisestä aina punaiseen asti, mikä osoittaa voimakkaasti saastunutta ilmaa.
Normaali ja kohdistettu ilmavirta
– Puhtaan ilman ilmavirta voidaan kohdistaa ylös- tai eteenpäin kääntämällä oikealla puolella olevaa säädintä. Sillä saadaan ilma kiertämään paremmin, ja kesäaikaan eteenpäin suuntautuva ilmavirta myös viilentää.
Automaattinen tila
– Paras ja taloudellisin toimintatila, jossa puhaltimen nopeus säätyy automaattisesti vallitsevan ilmanlaadun mukaisesti.
Lepotila
- Toimii automaattisesti, kun AP-1220B:ta käytetään automaattitilassa. Kun huone pimenee, ilmanpuhdistimen valoanturi reagoi ja lepotila aktivoituu. Ilmanlaadun ilmaisin sammuu ja tuuletin toimii erittäin hiljaisesti. Lepotilan ansiosta ilmanpuhdistin voidaan sijoittaa makuuhuoneeseen.
Hiljainen tila
– Valitse tämä erittäin hiljaista käyttöä varten. Lisäksi ilmanpuhdistin käyttää vain 4,8 W, joten tämä on erittäin taloudellinen toimintatila.
Turbotila
– Turbotilassa tuuletin toimii erittäin nopeasti. Nopeaan tuulettamiseen ja ilmankiertoon. Turbotila on tehokkaampi kuin puhallintila 3.
Automaattinen pysäytys
- AP-1220B pysähtyy automaattisesti kun etupaneeli otetaan pois.
3-vaiheinen suodatinjärjestelmä
– Coway AirMega AP-1220B:ssä on kolme suodatinta, jotka yhdessä poistavat 99,95 % kaikista hiukkasista 0,3 mikroniin (μm) asti. Esisuodatin poimii hiukset ja pölypallot, eikä sitä vaihdeta koskaan. AP-1220B hälyttää, kun esisuodatin on puhdistettava. Esisuodattimen takana on rakeista aktiivihiiltä käyttävä hajusuodatin, joka poistaa hajut, ruoankäryn, tupakansavun, auton pakokaasut ja muut epämiellyttävät hajut. Sisimpänä on tehokas HEPA-suodatin.
Suodattimen puhdistuksen ja vaihdon ilmaisin
– AirMega AP-1220B hälyttää, kun on aika puhdistaa esisuodatin sekä vaihtaa haju- ja HEPA-suodatin. Hälytys nollautuu helposti laitteen yläosassa olevan napin painalluksella. Haju- ja HEPA-suodatin on vaihdettava noin 12 kuukauden välein normaalissa käytössä. Uusia suodatinsarjoja on tilattavissa erikseen.
Hiukkasanturi
– AP-1220B:ssä on herkkä hiukkasanturi, joka mittaa jatkuvasti huoneen ilmanlaatua. Automaattisessa tilassa puhaltimen nopeutta säädetään automaattisesti sen mukaan, miten hiukkasanturi reagoi ilmanlaatuun. Hiukkasanturin herkkyys voidaan säätää kolmeen tilaan (korkea, keskitasoinen tai matala), joista keskitasotila on tehdasasetuksena. Hiukkasanturi puhdistetaan säännöllisesti ohjeiden mukaisesti.
Taloudellinen ja hiljainen
– AP-1220B käyttää 4,8–53 W (4,8 W hiljaisessa tilassa ja 53 W turbotilassa). Äänitaso on 29–63 dB käyttötilasta riippuen.
Tehokkain ilmanpuhdistustaso
– Turbotilassa AirMega AP-1220B kykenee tuulettamaan 360 m³ ilmaa tunnissa. AP-1220B pystyy tuulettamaan kaiken ilman kaksi kertaa tunnissa n. 70 neliömetrin kokoisessa asunnossa, jonka kattokorkeus on 240 cm.

Tekniset tiedot:


Mallimerkintä: Coway AirMega AP-1220B
Tuotenumero: AP-1220B
Suositeltu huonekoko*: 70 m²
Suurin ilmavirta
HEPA-suodatin: 360 m³/h
H12
Korkeus: 717 mm
Leveys: 376 mm
Syvyys: 196 mm
Paino: 8,7 kg
Äänitaso: 29–63 dB
Virrankulutus: Max 4,8 W - 53 W, 230V, 50Hz
Takuu: 2 vuotta
Turbotilassa AirMega AP-1220B vaihtaa ilman vähintään 2 kertaa tunnissa.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero AP-1220B
Tavaramerkki Coway
Lataa lisätiedot