Kalanruotoparketti Tammi Bright 130mm Barlinek

Crosslock Lukkopontti, öljytty, 0,65 m2/pkt
Tuotenumero: 650803
Paino: 5.1
Kalanruotoparketti Ek Bright on Barlinekin valmistama lämpimän sävyinen ja lämminvivahteinen tammilattia. Lattia on pintakäsitelty luonnonöljyllä.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
59 95 /m2
stk
Kalanruotoparketti Tammi Bright 130mm Barlinek
Kalanruotoparketti Ek Bright on lattiavalmistaja Barlinekin klassisesta kalanruotoparketista valmistama tyylikäs puulattia. Lattia on pintakäsitelty mattalakalla ja jokainen levy on harjattu korostamaan puun luonnollista rakennetta. Ek Brightissa on neljältä sivulta mikroviistetyt reunat, jotka täydentävät hienostunutta vaikutelmaa.

Ek Brightin lankkuja ei tarvitse lajitella A- ja B-tyyppeihin, kuten yleensä kalanruotoparketeissa. Lankut voi siis asentaa vapaasti eikä lankkutyyppiä tarvitse valikoida. Lankuissa on sekä lyhyellä että pitkällä sivulla kiinni napsautettava lukkopontti. Liimaa ei tarvitse käyttää. Kunkin lankun mitat ovat 130 x 725 mm.

Takuu

Brightilla on 30 vuoden takuu kotiympäristöön asennettuna, mikäli asennus tapahtuu oikein ja asennusohjeita noudatetaan. Lattia on valmistettu 100 % puusta ja se kuuluu Barlinekin ympäristöohjelmaan, jossa istutetaan puu jokaista myytyä lattiapakettia kohti.

Jos lattian alusta on sopiva, parkettilattian alle voidaan asentaa lattialämmitys.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero BLC-DBE1-OX4-XXR-A14130-F
Tavaramerkki Barlinek