Kalanruotoparketti Tammi Bright 130mm Barlinek

Tuotenumero: 650803
Kalanruotoparketti Ek Bright on Barlinekin valmistama lämpimän sävyinen ja lämminvivahteinen tammilattia. Lattia on pintakäsitelty luonnonöljyllä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kalanruotoparketti Tammi Bright 130mm Barlinek

Kalanruotoparketti Ek Bright on lattiavalmistaja Barlinekin klassisesta kalanruotoparketista valmistama tyylikäs puulattia. Lattia on pintakäsitelty öljyllä ja jokainen levy on harjattu korostamaan puun luonnollista rakennetta. Ek Brightissa on neljältä sivulta mikroviistetyt reunat, jotka täydentävät hienostunutta vaikutelmaa.

Tämä lattia kuuluu Barlinekin Family-valikoimaan. Family-valikoiman lattioissa saattaa olla jonkin verran värivaihteluita, ja halkeamien tai oksajälkien seurauksena pinnassa voi olla pieni määrä korjauksia.

Ek Brightin lankkuja ei tarvitse lajitella A- ja B-tyyppeihin, kuten yleensä kalanruotoparketeissa. Lankut voi siis asentaa vapaasti eikä lankkutyyppiä tarvitse valikoida. Lankuissa on sekä lyhyellä että pitkällä sivulla kiinni napsautettava lukkopontti. Liimaa ei tarvitse käyttää. Kunkin lankun mitat ovat 130 x 725 mm.

Takuu

Brightilla on 30 vuoden takuu kotiympäristöön asennettuna, mikäli asennus tapahtuu oikein ja asennusohjeita noudatetaan. Lattia on valmistettu 100 % puusta ja se kuuluu Barlinekin ympäristöohjelmaan, jossa istutetaan puu jokaista myytyä lattiapakettia kohti.

Jos lattian alusta on sopiva, parkettilattian alle voidaan asentaa lattialämmitys.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Barlinek
Tavarantoimittajan tuotenumero BLC-DBE1-OX4-XXR-A14130-F