Kalanruotoparketti Tammi Brown Sugar 130mm Barlinek

Tuotenumero: 650801
Kalanruotoparketti Ek Brown Sugar on lämpimään, antiikkiin, ruskeaan sävyyn petsattu tammilattia lattiavalmistaja Barlinekilta. Lattia on pintakäsitelty mattalakalla.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kalanruotoparketti Tammi Brown Sugar 130mm Barlinek

Kalanruotoparketti Ek Brown Sugar on lattiavalmistaja Barlinekin klassisesta kalanruotoparketista valmistama tyylikäs puulattia. Lattia on pintakäsitelty mattalakalla ja jokainen levy on harjattu korostamaan puun luonnollista rakennetta. Brown Sugarissa siinä on neljältä sivulta mikroviistetyt reunat, jotka täydentävät hienostunutta vaikutelmaa.

Tämä lattia kuuluu Barlinekin Country-valikoimaan. Country-valikoiman lattioissa saattaa esiintyä suuria värivaihteluita, ja halkeamien tai oksajälkien seurauksena pinnassa voi olla korjauksia.

Brown Sugarin lankkuja ei tarvitse lajitella A- ja B-tyyppeihin, kuten yleensä kalanruotoparketeissa. Lankut voi siis asentaa vapaasti eikä lankkutyyppiä tarvitse valikoida. Lankuissa on sekä lyhyellä että pitkällä sivulla kiinni napsautettava lukkopontti. Liimaa ei tarvitse käyttää. Kunkin lankun mitat ovat 130 x 725 mm.

Takuu

Brown Sugarilla on 30 vuoden takuu kotiympäristöön asennettuna, mikäli asennus tapahtuu oikein ja asennusohjeita noudatetaan. Lattia on valmistettu 100 % puusta ja se kuuluu Barlinekin ympäristöohjelmaan, jossa istutetaan puu jokaista myytyä lattiapakettia kohti.

Jos lattian alusta on sopiva, parkettilattian alle voidaan asentaa lattialämmitys.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Barlinek
Tavarantoimittajan tuotenumero BLC-DBE1-L05-CGR-A14130-U