Kanavamuovikatto Tattokroko 32 mm Aluwhite

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687173692
32 mm:n kanavamuovikattosarja sopii eristettyyn talvihuoneeseen, jota käytetään aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, sekä talvipuutarhaan, jota lämmitetään ympäri vuoden.
Näytä enemmän
Leveys:
Pituus:
Väri:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Kanavamuovikatto Tattokroko 32 mm Aluwhite

32 mm:n kanavamuovikattosarja sopii eristettyyn talvihuoneeseen, jota käytetään aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, sekä talvipuutarhaan, jota lämmitetään ympäri vuoden. Kanavamuovia voidaan leikata sekä leveydeltään että pituudeltaan. Profiilit on valmistettu anodisoidusta alumiinista kestävyyden, vakauden ja parhaan ulkonäön vuoksi. Tämän kanavamuovikaton mukana toimitetaan kanavamuovipaneelit, profiilit ja kiinnitystarvikkeet. Joitakin lisävarusteita/vaihtoehtoja voidaan ostaa katon suunnittelun mukaan. Katso selitys alla. Nämä tuotteet löytyvät kohdasta tarvikkeet.

Vapaasti seisovat kattorakenteet
Vapaasti seisovassa kattorakenteessa kattosarjaa on täydennettävä katon kehystämiseksi katon takaosaan tarkoitetuilla päätyprofiileilla ja päätykappaleilla. Nämä tuotteet löytyvät verkkokaupan kohdasta tarvikkeet/varaosat.

Asennus seinää vasten
Kun katto liitetään seinään, on hankittava seinäkiinnike. Seinäkiinnike asennetaan talon julkisivuun ja se tiivistää kanavamuovikaton takareunasta niin, että talon julkisivun ja talvihuoneen katon välille saadaan tiivis liitos. Seinäkiinnike on lisävaruste.

Vinokattoja varten
Kun rakennat harjakattoa, tilaat kaksi täydellistä kanavamuovikattoa, yhden kummallekin puolelle kattoa, jotta saat täydellisen harjakaton, jossa on oikea määrä profiileja. Jotta kahden katon välinen tiivis liitos harjan kohdalla voidaan varmistaa, ostetaan harjalevyjä ja harjalevyjen peitelevyjä. Nämä tuotteet ovat valinnaisia. Jos katto on vapaasti seisova, on tilattava myös takasivun peitelevy.

Takuu
10 vuoden takuu, joka kattaa valonläpäisyn (kellastuminen) ja pitovoiman.

Toimitukseen sisältyy
Tarvikelaatikko, jossa täydellinen asennussarja Sivureunaprofiilit, paneelien liitosprofiilit, etureunan päätyprofiili, takareunan raskas kiinnitysnauha. Asennusohjeet

Tekniset tiedot
Aluwhite Kanavamuovikatto 32 mm Paksuus: 32 mm Väri: Kirkas, Opaali U-arvo: 1,2 Sääntöetäisyys: Poikkipalkit max 2300 mm c/c - Ristikot: 1270 mm c/c. Kattokaltevuus: Kattokaltevuuden tulisi olla noin 10 cm/m. Katso lisätietoja asennusohjeista.

Lisävarusteet/lisävarusteet:
Alumiinilukot Puristettava tiiviste Seinäkiinnikkeet Harjakiinnikkeet, peitekorkki Vedenpoisto, kourut Kanavamuovikatto kantavalla profiililla (kun se asennetaan kattoristikoiden päälle).

Muut tiedot
Profiilit on valmistettu anodisoidusta alumiinista, joka takaa pitkän kestävyyden, vakauden ja parhaan ulkonäön. Suojapinta: Katemuovissa on UV-suoja. Varmista, että kattopellit asennetaan oikein. Lue kattopaneeleissa olevat ohjeet ja pidä suojamuovi päällä asennuksen aikana, jotta paneelit eivät vahingoitu.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Aluwhite