Kattopellit

Kattopellit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Peltikatto on säänkestävä vaihtoehto asuinrakennuksiin, ulkovarastoihin, autotalleihin ja vapaa-ajan rakennuksiin. Se on monipuolinen, ja sitä voidaan käyttää myös seinäpeltinä. Tutustu siis peltivalikoimaamme jo tänään.

Laadukkaat kattopellit moniin eri kohteisiin
Kattopelti on teräslevy, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi on taloudellinen valinta erilaisiin kohteisiin. Voit itse valita, haluatko katon aaltopellistä, tasaisesta, vai kattotiiltä muistuttavasta pellistä. Asennatpa katon sitten asuinrakennukseen, autotalliin, tai ulkorakennukseen, teet sen helposti yksin tai porukalla. Peltikattolevyjen leveys tekee asentamisesta nopeaa ja yksinkertaista. Levyjä on saatavilla myös eri pituuksina, joten niitä voi yhdistellä tarpeiden mukaan. Peltikaton asennus aloitetaan vanhan katteen purkamisella. Kattopellit voidaan joskus asentaa suoraan esimerkiksi kattohuovan päälle, mutta yleensä suositellaan koko aluskatteen uusimista. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Ennen varsinaisen katon asennusta huolehditaan asianmukaisesta tuuletuksesta. Tuuletusilman tulisi virrata esteettä räystäältä katolle asti. Ennen kuin katto voidaan asentaa, vaatii se vielä alleen ruodelaudoituksen. Näitä ohjeita noudattamalla saat täydellisen katon.

Hyvin hoidettuna katon käyttöikä pitenee
Peltikatolla kävellessä tulee olla varovainen. Astu mielellään sinne, missä on poikkirimoitus, jotta kattopellit eivät vaurioidu. Muista myös, että musta väri imee itseensä enemmän lämpöä kuin muut värit. Katto pysyy uudenveroisena pidempään, kun pidät siitä hyvää huolta. Varmista jo asennusvaiheessa, että kattopeltien pintalakka on ehjä. Jos huomaat lakassa vaurioita, voit käyttää tarvittaessa korjauslakkaa. Jos olet joutunut leikkelemään peltejä oikean kokoiseksi, muista lakata myös kaikki leikatut reunat. Katolta kannattaa aina myös siivota kaikki roskat, oksat ja lehdet pois. Laadukkaat tikkaat ja rakennustelineet takaavat turvallisen työympäristön sinulle, joka olet lähtenyt remontoimaan tai viimeistelemään kattoasi. Tilaa Byggmaxin valikoimasta kaikki tukevat ja kestävät vaihtoehdot korkeuksissa työskentelyyn.

Jämäkät kattopellit Byggmaxilta tuossa tuokiossa
Monikäyttöiset ja laadukkaat kattopellit järkevään hintaan Byggmaxilta. Asennat kattoa sitten asuinrakennukseen tai varastoon, löydät meiltä juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään.

33 tuotetta

 1. KATERUUVI 4,8X35
  musta, 250kpl
  KATERUUVI 4,8X35
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 2. KATERUUVI 4,8X20
  musta, 250kpl
  KATERUUVI 4,8X20
  Hinta alkaen
  15 95 /kpl
 3. Leikkuri
  Peltileikkuri
  Leikkuri
  Hinta alkaen
  29 95 /kpl
 4. RÄNNIKOUKKURUUVI A2 4,8X35
  Ruostumaton, 200kpl
  RÄNNIKOUKKURUUVI A2 4,8X35
  Hinta alkaen
  23   /kpl
 5. Peltisakset vas
  Vasen
  Peltisakset vas
  Hinta alkaen
  7 95 /kpl
 6. KEVYTBETONIRUUVI C4 8X140
  valkoinen, 250kpl
  KEVYTBETONIRUUVI C4 8X140
  Hinta alkaen
  17 95 /kpl
 7. Peltisakset oikeanpuoleiset
  Oikea
  Peltisakset oikeanpuoleiset
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 8. Peltisakset oik.
  Oikea
  Peltisakset oik.
  Hinta alkaen
  7 95 /kpl
 9. Peltisakset vasemmanpuoleiset
  Vasen
  Peltisakset vasemmanpuoleiset
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 10. Räystäslista
  2m, musta
  Räystäslista
  Hinta alkaen
  12 95 /kpl
 11. Jiiripelti
  2m, musta
  Jiiripelti
  Hinta alkaen
  23 95 /kpl
 12. Harjapelti musta
  2m, musta, sileä
  Harjapelti musta
  Hinta alkaen
  18 95 /kpl
 13. Harjatiiviste
  1000x60mm, yleismalli
  Harjatiiviste
  Hinta alkaen
  3 99 /kpl
 14. Kynnyspelti
  1230mm, musta
  Kynnyspelti
  Hinta alkaen
  7 95 /kpl

33 tuotetta