Kattopellit

Kattopellit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Peltikatto on säänkestävä vaihtoehto asuinrakennuksiin, ulkovarastoihin, autotalleihin ja vapaa-ajan rakennuksiin. Se on monipuolinen, ja sitä voidaan käyttää myös seinäpeltinä. Tutustu siis peltivalikoimaamme jo tänään.

Laadukkaat kattopellit moniin eri kohteisiin
Kattopelti on teräslevy, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi on taloudellinen valinta erilaisiin kohteisiin. Voit itse valita, haluatko katon aaltopellistä, tasaisesta, vai kattotiiltä muistuttavasta pellistä. Asennatpa katon sitten asuinrakennukseen, autotalliin, tai ulkorakennukseen, teet sen helposti yksin tai porukalla. Peltikattolevyjen leveys tekee asentamisesta nopeaa ja yksinkertaista. Levyjä on saatavilla myös eri pituuksina, joten niitä voi yhdistellä tarpeiden mukaan. Peltikaton asennus aloitetaan vanhan katteen purkamisella. Kattopellit voidaan joskus asentaa suoraan esimerkiksi kattohuovan päälle, mutta yleensä suositellaan koko aluskatteen uusimista. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Ennen varsinaisen katon asennusta huolehditaan asianmukaisesta tuuletuksesta. Tuuletusilman tulisi virrata esteettä räystäältä katolle asti. Ennen kuin katto voidaan asentaa, vaatii se vielä alleen ruodelaudoituksen. Näitä ohjeita noudattamalla saat täydellisen katon.

Hyvin hoidettuna katon käyttöikä pitenee
Peltikatolla kävellessä tulee olla varovainen. Astu mielellään sinne, missä on poikkirimoitus, jotta kattopellit eivät vaurioidu. Muista myös, että musta väri imee itseensä enemmän lämpöä kuin muut värit. Katto pysyy uudenveroisena pidempään, kun pidät siitä hyvää huolta. Varmista jo asennusvaiheessa, että kattopeltien pintalakka on ehjä. Jos huomaat lakassa vaurioita, voit käyttää tarvittaessa korjauslakkaa. Jos olet joutunut leikkelemään peltejä oikean kokoiseksi, muista lakata myös kaikki leikatut reunat. Katolta kannattaa aina myös siivota kaikki roskat, oksat ja lehdet pois. Laadukkaat tikkaat ja rakennustelineet takaavat turvallisen työympäristön sinulle, joka olet lähtenyt remontoimaan tai viimeistelemään kattoasi. Tilaa Byggmaxin valikoimasta kaikki tukevat ja kestävät vaihtoehdot korkeuksissa työskentelyyn.

Jämäkät kattopellit Byggmaxilta tuossa tuokiossa
Monikäyttöiset ja laadukkaat kattopellit järkevään hintaan Byggmaxilta. Asennat kattoa sitten asuinrakennukseen tai varastoon, löydät meiltä juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään.

Tuote 1-30 (50)

 1. Hinta alkaen
  51 20 /kpl
  2-5 p
 2. Hinta alkaen
  29 95 /kpl
  1-3 p
 3. Hinta alkaen
  11 95 /kpl
  2-5 p
 4. Hinta alkaen
  3 49 /kpl
  1-3 p
 5. Hinta alkaen
  16 95 /kpl
  2-5 p
 6. Hinta alkaen
  13 56 /kpl
  2-5 p
 7. Hinta alkaen
  6 99 /kpl
  2-5 p
 8. Hinta alkaen
  14 36 /kpl
  2-5 p
 9. Hinta alkaen
  19 95 /kpl
  2-5 p
 10. Hinta alkaen
  21 95 /kpl
  2-5 p
 11. Hinta alkaen
  20 95 /kpl
  2-5 p
 12. Hinta alkaen
  2 25 /kpl
  2-5 p
 13. Hinta alkaen
  12 76 /kpl
  2-5 p
 14. Hinta alkaen
  16 72 /kpl
  2-5 p
 15. Hinta alkaen
  17 95 /kpl
  1-3 p
 16. Hinta alkaen
  44   /kpl
  2-5 p

Tuote 1-30 (50)