Klinkkeri Articwood Amber 23x120

Ruskea, 1,085 m²/pakk
Tuotenumero: 6467250
Articwood Amber on kestävä posliinilaatta, jossa on hieno harmaasävyinen puun rakenteen jäljitelmä. Laatoitettujen laattojen marmorikuvio on samanlainen kuin mitä olemme tottuneet näkemään kiinteässä pohjoismaisessa puulattiassa. Mitat 23x120 cm.
Näytä enemmän
pakkaus
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Klinkkeri Articwood Amber 23x120

Articwood Amber on tehty jäljittelemään kiinteää pohjoismaista puulattiaa, jossa on hieno harmaasävyinen puun rakenteen jäljitelmä .

Saat puulattian luonteen yhdessä posliinilaattojen lujuuden ja pakkasenkestävyyden kanssa. Sopii täydellisesti eteiseen, kylpyhuoneeseen, mökille, patiolle ja terassille. Tai muuhun paikkaan, missä tarvitset lujan ja kestävän lattian.

Ominaisuuksiensa, kuten korkean lujuuden ja pakkaskestävyyden, ansiosta Articwood Amber sopii paikkoihin, joissa on suuri kuormitus – sekä sisällä että ulkona. Laattaa voidaan käyttää sekä seinissä että lattioissa.

Laatta on rektifioitu (reunaleikattu) siten, että jokainen laatta on täsmälleen samankokoinen ja voidaan asentaa kapeilla saumoilla.

Posliinilaatat

Posliinilaatat poltetaan 1000–1600 asteen lämpötilassa ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Kovan materiaalin ansiosta tämäntyyppisillä posliinilaatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja.

Rektifioitu laatta

Rektifioituja laattoja kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset laatat. Rektifioidut laatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Kunnossapito

Käytä laattojen puhdistamiseen tavallista lattian- tai laatanpuhdistusainetta.

Ominaisuudet:
  • Matta, sileä pinta
  • Lasitettu
  • Posliinilaatat
  • Suorakaiteen muotoinen, 23x120 cm
  • Veden imeytyminen < 0,5 %
Käyttökohteet:
  • Klinkkerilaatta sisä- ja ulkokäyttöön
  • Klinkkeri seiniin ja lattiaan
Huom! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 101030338
Tavaramerkki Right Price Tiles