Klinkkeri Bellevue Stone 60x60

Harmaa, 1,4161 m²/pakk
Tuotenumero: 6467255
Lasitettu Porcellanatolaatta kooltaan 60x60 cm "InOut"-liukastumisenestokäsittelyllä. Laatassa on sileä harmaa, mattapinta ja kevyt kirjavointi, joka antaa kiven inspiroiman vaikutelman.

Näytä enemmän
pakkaus
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Klinkkeri Bellevue Stone 60x60

Bellevue Stonen harmaa väri ja hieman kirjava pinta antavat vaikutelman kivestä. Siinä on sileä mattapinta, joka on mukava paljaille jaloille ja kestää kuormituksen eteisessä, keittiössä tai kuistilla.

Bellevue Stone on varustettu liukumattomalla pinnoituksella nimeltä "InOut". Tämä tekniikka/käsittely läpäisee kaikki asiaankuuluvat liukastumissuojatestit ja takaa samalla, että laatta on helppo pestä. Nimensä mukaisesti se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Miksi et antaisi sisä- ja ulkotilojen sulautua yhteen samalla lattialla?

Ominaisuuksiensa, kuten korkean lujuuden ja pakkaskestävyyden, ansiosta Bellevue Stone sopii paikkoihin, joissa on suuri kuormitus – sekä sisällä että ulkona. Laattaa voidaan käyttää sekä seinissä että lattioissa.

Laatta on rektifioitu (reunaleikattu) siten, että jokainen laatta on täsmälleen samankokoinen ja voidaan asentaa kapeilla saumoilla.

Gres Porcellanato

Gres Porcellanato - tai lyhyesti sanottuna porcellanato - poltetaan lämpötiloissa 1000–1600 astetta, ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Johtuen kovasta materiaalista, tällä tyyppisillä laatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria.

Rektifioitu laatta

Rektifioituja laattoja kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset laatat. Rektifioidut laatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Kunnossapito

Käytä laattojen puhdistamiseen tavallista lattian- tai laatanpuhdistusainetta.

Ominaisuudet:
  • Matta, sileä pinta
  • Lasitettu
  • Posliini/Porcellanato
  • Neliö 60x60 cm
  • Veden imeytyminen < 0,5 %
Käyttökohteet:
  • Klinkkerilaatta sisä- ja ulkokäyttöön
  • Klinkkeri seiniin ja lattiaan
Huom! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Right Price Tiles
Tavarantoimittajan tuotenumero 101030572