Kupariteippi 4 M Rulla

Tuotenumero: 30740
Tappajaetanan liman ja kuparin kosketus aiheuttaa heikon luonnollisen sähköiskun. Isku ei tapa etanaa, mutta on tarpeeksi epämiellyttävä, joten etana kääntyy pois eikä ylitä kupariteippiä. Siksi teippiä käytetään esteenä tappajaetanoille.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Kupariteippi 4 M Rulla

Kupariteipin toiminta:

Tappajaetanan liman ja kuparin kosketus aiheuttaa heikon luonnollisen sähköiskun. Isku ei tapa etanaa, mutta on tarpeeksi epämiellyttävä, joten etana kääntyy pois eikä ylitä kupariteippiä. Siksi teippiä käytetään esteenä tappajaetanoille. Kuparinauhan käytöstä on hyötyä ruukuissa, puisissa laatikoissa sekä muissa ulkona olevissa viljelyastioissa, sillä se suojaa tappajaetanoiden hyökkäyksiltä. Teippi on 5 metriä pitkä ja 19 mm leveä.

Kupariteipin käyttö:

1. Laita kupariteippi ennen kuin havaitset ensimmäisiä merkkejä tappajaetanoista, kuten syötyjä lehtiä tai muuta vastaava.
2. Pese ruukku tai istutusastia ennen kupariteipin laittamista, jotta se kiinnittyy hyvin. Teippiä voi olla vaikea kiinnittää betoniin.
3. Irrota suojapaperi teipistä, jolloin paljastat kupariteipin tahmean puolen.
4. Huolehdi, että kupariteipin päälle ei mene oksia tai muita kasvin osia, jotka voisivat toimia siltana tappajaetanoille.
5. Älä jätä aukkoja, vaan kupariteipin tulisi olla koko suojattavan esineen ympärillä.

Jos kupari pidetään puhtaana lialta ja pölyltä, sen vaikutus kestää useampia vuodenaikoja. Jos nauhan liimaus alkaa irtoamaan jonkin ajan kuluessa ja sen takaisin kiinnittäminen on hankalaa, voit käyttää nitojaa sen kiinnittämiseen halutessasi pidentää sen käyttöikää, mikäli kasvatat puureunaisissa laatikoissa tai vastaavissa.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Etab
Tavarantoimittajan tuotenumero 30740