Laminaatti Atlas Oak 8mm

8x193x1380, 2,131 m2/pkt, AC5/32, klickgolv 5G, MyFloor Cottage
Tuotenumero: 651729
Paino: 14.81
Atlas Oak -laminaatin paksuus on 8 mm.
Ei saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
14 95 /m2
kpl
Laminaatti Atlas Oak 8mm
Atlas Oak -laminaatin paksuus on 8 mm. Lattia kestää erittäin hyvin kulutusta, valoa ja tahroja. Atlas Oak -laminaatti on lämmin ja harmoninen lattia, jossa on kaunis tekstuuri. Lattia antaa huoneelle luonnetta autenttisella ja rustiikkisella ulkonäöllään. Lattia on valmistettu luonnollisista ja kierrätettävistä raaka-aineista. Lattia on helppo asentaa ja lisäksi se voidaan helposti irrottaa ja sijoittaa toiseen huoneeseen.

Kulutusluokka

Laminaattilattialla on AC-luokka 5, joka on korkein luokitus. Lattia on erittäin kestävä ja sopii kovan kulutuksen tiloihin, kuten suurempiin toimistoihin, kauppoihin ja luokkahuoneisiin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion Class (kulutusluokka), jota eurooppalaiset valmistajat käyttävät laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Tulos perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Napsautettava 5G-järjestelmä nopeuttaa ja helpottaa asennusta

5G on liitosjärjestelmä ponttilattialle Ruotsin Välingestä. Napsautettavan lattian asentaminen on nopeaa ja se on helppo tehdä itse ilman erikoistyökaluja. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan yhteen ja napsautetaan kiinni toisiinsa. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Lattian alle voidaan asentaa yhtä hyvin niin sähkökäyttöinen kuin vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain lämmitä kylmiä jalkoja talvisin, vaan myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavaramerkki MyFloor