Laminaatti Heber 8 mm

8x192x1285 mm, 2,22 m2/kpl, AC5/33, vedenkestävä, Sensa Skyline
Tuotenumero: 651956
Paino: 15.32
Sensa Skyline on lattiatuotesarja, jonka klassinen muotoilu edistää tilan tuntua hillityllä tavalla.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
16 95 /m2
kpl
Laminaatti Heber 8 mm
Laminaattilattia Sensa Skyleline on osa saksalaisen lattiavalmistajan Classenin kehittämää Sensa Skyline -lattiatuotesarjaa. Sensa Skyline on lattiatuotesarja, jonka klassinen muotoilu edistää tilan tuntua hillityllä tavalla. Sensa Mood -lattialankuissa on matta pinta mutta viistetyt reunat, jotka korostavat lankkuja ja sen tekstuureja. Kulutuskestävyyden lisäksi lattia on myös vedenkestävä, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Vedenkestävyyden takaavat liitokset, joissa on moderni Megaloc 2.0 -napsautusjärjestelmä.*

Kestävyysluokka
Lattian AC-luokitus on 5, mikä tekee siitä erittäin kulutusta kestävän. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä paljon liikennöityihin julkisiin tiloihin, kuten varastoihin, kouluihin ja ravintoloihin.

Takuu
Lattialla on elinikäinen takuu, kun asennus on suoritettu oikein asennusohjeita noudattaen. Takuuaika koskee asentamista kaikenlaisiin ympäristöihin. Vesikiertoinen lattialämmitys (ei sähköinen) soveltuu lattian alle, koska sen alla on asianmukainen aluskerros.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 56184
Tavaramerkki Sensa