Laminaatti Tammi Denton 1-sauvainen

AC3, 7mm, 2,25m2/pkt
Tuotenumero: 651529
Paino: 13.5825254166667
Kaunis rustiikkinen laminaattilattia. Lattiassa on selkeä puurakenne ja viistetyt reunat, jotka luovat vaikutelmat aidosta puulattiasta. Erittäin helppo asentaa Megaloc-järjestelmän ansiosta.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Available Verkossa
Lähetetään
3-4 viikot
13 95 /kpl
kpl
= 2,25 m2
Laminaatti Tammi Denton 1-sauvainen
Ruskea, luonnollisen näköinen laminaattilattia, jonka marmorointi ja lämpimät sävyt luovat vaikutelman harjatusta tammilattiasta. Lautojen reunoissa on viisteet.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Laatuluokka Luokka 31
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Heijastavuus 0.5
Pintarakenne Rakenne
Tavaramerkki Classen