Laminaatti Urban Grey Oak 8mm Pergo

4,5x187x125 mm, 2,105 m2/pkt, AC4/32
Tuotenumero: 137103
Urban harmaa tammi on tummanharmaa laminaattilattia, jonka lankut näyttävät hieman kuluneilta. Lattia kuuluu AquaSafe-teknologialla varustettuun Pergo Sensation -sarjaamme.
Näytä enemmän
Alkaen
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Laminaatti Urban Grey Oak 8mm Pergo

Urban Grey tammi on tummanharmaa laminaattilattia, jonka lankut näyttävät hieman kuluneilta. Lattia kuuluu AquaSafe-teknologialla varustettuun Pergo Sensation -sarjaan. Sitä on käytännössä mahdotonta erottaa oikeasta puusta ja se kestää kosteutta erittäin hyvin. Genuine™-puupinnan käsittelyssä saattaa ilmetä halkeamia ja oksia, sillä se toistaa puun syyt pienimpään yksityiskohtaan myöten ja sitä täydennetään mattalakalla. Puulattian tuntua lisää entisestään se, että kaikki neljä reunaa on viistetty. Pergon laatutaso Living Expression sopii kotikäyttöön.

Kestävyysluokka

Lattian AC-luokitus on 4, joten se on kestää kulutusta erittäin hyvin. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä yleisiin tiloihin, joissa kulutus on keskitasoa, kuten pienempiin myymälöihin ja ravintoloihin. AC (Abrasion Class) tarkoittaa kulumisluokkaa, jolla eurooppalaiset valmistajat luokittelevat laminaattilattiat käyttöympäristön mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen mm. kulumisen sekä iskujen, tahrojen ja lämmön kestävyyden suhteen.

Nopea asennus Klick-järjestelmällä

Uuden Pergo-lattiasi asentaminen on nyt nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan ennen. Kaikki laminaattilattiamme toimitetaan innovatiivisella ClickFold™ 3.0 click -järjestelmällä, joka mahdollistaa kolme erilaista asennustapaa. Valitset vain sinulle parhaiten sopivan menetelmän ja napsautat laminaatit paikoilleen. Laminaatit on myös helppo nostaa ylös ja siirtää tarvittaessa.

Paina
Paras tapa suuren lattian asentamiseen nopeasti. Napsauta osat paikoilleen pitkän sivun liitoskohdasta, aseta laudat vastakkain ja paina alas.

Työnnä yhteen
Pergon laminaattilattia voidaan asentaa myös vaakasuoraan, toisin kuin monien muiden valmistajien tuotteet. Se on käytännöllistä silloin, kun laminaatteja on vaikea tai mahdoton kallistaa (viimeistä riviä tai ovenkarmien ja elementtien alle asennettaessa).

Kulma
Halutessasi voit asentaa uuden Pergo-laminaattilattian myös kolmannella tavalla. Aseta vain laminaatit kulmittain ja napsauta yhteen pitkältä sivulta. Lattialämmitys
Sähköinen tai vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa lattian alle. Lattialämmitys ei vain lämmitä kylmiä jalkoja talvella, vaan auttaa myös vähentämään koko kodin lämmityskustannuksia.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Pergo