Värinäyte Bergo

Monille tutut Bergo-muovilattiat tulivat koteihin jo 1970-luvun alkupuolella. Niiden tavoite oli kulutusta sekä kosteutta kestävä lattia, joka oli helppo asentaa. Bergo-lattioita asennettiin pääasiassa kellareihin, terasseille, teollisuustiloihin ja autokauppoihin. Bergo-muovilattian parhaisiin puoliin kuuluu kestävyys. Värinäyte Bergo auttaa sinua valitsemaan juuri sellaisen lattian, joka sopii omaan makuusi ja kotiisi.

Tilaa värinäyte Bergo - saatavilla upeita värejä

Bergo esitteli myöhemmin uusia lattiasarjoja, joissa painotettiin sekä designia että upeita värejä. Kestävistä Bergo lattioista tuli sittemmin myös tyylikäs ratkaisu kotiin kuin kotiin. Mahtava väriskaala ja veikeät kuviot tarjoavat valinnan vapautta ja mahdollistavat oman persoonallisen kosketuksen, mikä on upea loppusilaus omaan kotiin.

Bergo-muovilattiat sopivat lähes mihin tahansa huoneeseen aina kellarista keittiöön. Värinäyte Bergo auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen värin. Tilaa edulliset värinäytteet, jotta voit valita helposti omaan kotiin sopivan ratkaisun.

Myöhemmin Bergo on esitellyt uusia lattiasarjoja, joissa on painotettu värejä ja designia. Kestävistä ja toiminnallisista lattioista on niiden myötä tullut myös tyylikkäitä ja siten koteihin sopivia. Monet värit ja kuviot tarjoavat valinnan vapautta ja mahdollistavat persoonallisen tunnelman luomisen. Lattiat sopivat lähestulkoon minne tahansa aina kosteasta kellarista olohuoneeseen.

Näytä enemmän
Suodata

13 Tulokset

Järjestä
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €
Bergo
2 95  €