Kevyttasoite Midun

Saatavana useita kokoja
Tuotenumero: 18207
Paino: 11.46

Midun kevyt käsi- ja saumatasoite on laatutestattu ja joutsenmerkitty keskirakeinen laatutasoite, joka on helposti työstettävä ja jonka täyttöominaisuudet ovat hyvät. Käytetään ylitasoitukseen sekä paperinauhalla suljettujen kipsilevyjen saumojen tasoittamiseen. Midun kevyt käsi- ja saumatasoite on saatavilla koossa 400 ml, 3 l ja 10 l.

Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
4 99 /kpl
kpl
Kevyttasoite Midun
Midun Kevyt käsi- ja saumatasoite on vesipohjainen, hienorakeinen ja kevyt käsitasoite.

Käyttökohteet

Ylitasoitukseen, saumatasoitukseen ja paikkaamiseen ohuina kerroksina yleisimmille seinä- ja kattopinnoille kuivissa sisätiloissa. Kipsilevyjen saumoja tasoitettaessa on käytettävä paperinauhaa.

Käyttöohje

Pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja pölytön. Levitetään teräslastalla. Kuivumisaika: 8–10 tuntia riippuen lämpötilasta, ilmankosteudesta ja tasoitekerroksen paksuudesta.

Työskentelylämpötila: vähintään +5 °C.
Kerroksen paksuus: enintään 4 mm.

Tasoitetut pinnat hiotaan hiomapaperilla, jonka karkeus on 100–120. Pyyhi pinta pölystä ja pohjusta se ennen tapetointia tai maalausta. Käytä hiomisen aikana suojalaseja.

Riittoisuus

Kipsilevyjen saumojen tasoitus kahteen kertaan – 0,3 l/m², ylitasoitus 1 mm:n kerrospaksuudella – 1 l/m².

Puhdistus

Vedellä ennen tasoitteen kuivumista. Käytä hiomisen aikana suojalaseja.

Varastointi

Yksi vuosi +10–20 °C:n lämpötilassa avaamattomassa pakkauksessa.

HUOM. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Testfaktan testaama

Testfaktan kommentit: “ Helppo levittää kaikille testatuille pinnoille. Hyvä lopputulos ja pölytön pinta." Testfaktan laatumerkkiä koskevat vaatimukset ovat korkeat. Tasoite käy läpi standardin testisuunnitelman, joka kattaa kuivausajan, materiaalin kulutuksen, eri alustojen käytön, lopputulokset ja haihtuvien orgaanisten aineiden päästöt.

Saadaksesi käsityksen Midun kevyen käsi- ja saumatasoitteen suhteellisesta laadusta ja suorituskyvystä, tuote on testattu ja sitä on verrattu markkinoiden johtavan tuotemerkin saumatasoitteeseen. Laboratoriotestin tulokset osoittavat, että tuotteet ovat vastaavia.

Lue lisää

Nopeat tiedot
Tavaramerkki Midun