MOSAIIKKI GOYA 5X5

Musta, 1 m2/pkt
Tuotenumero: 6335148
Paino: 2.09
Goya Polished on vaalea posliinimosaiikki, jonka koko on 5x5 cm. Mosaiikki on korkeakiiltoinen ja lasitettu harmailla täplillä, joka jäljittelee maailmankuulua Carrara-marmoria.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
4-7 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
75   /m2
pakkaus
MOSAIIKKI GOYA 5X5
Goya Polished on vaalea posliinimosaiikki, jonka koko on 5x5 cm. Mosaiikki on korkeakiiltoinen ja lasitettu harmailla täplillä, joka jäljittelee maailmankuulua Carrara-marmoria. Posliinimosaiikki antaa eksklusiivisen ilmeen ja sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen tai keittiön seinään.

Rektifioitu laatta/mosaiikki

Rektifioituja laattoja/mosaiikkia kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset kaakelilaatat. Tällaiset rektifioidut kaakelilaatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Posliinilaatta/mosaiikki

Posliinilaatta ja -mosaiikki poltetaan 1000–1600 asteen lämpötilassa ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Kovan materiaalin ansiosta tämäntyyppisillä posliinilaatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattian- tai laatanpuhdistusaineita.

Ominaisuudet:
•Kiillotettu ja sileä marmoria muistuttava pinta
•Mosaiikkineliöt (5x5 cm) laatalla (30x30 cm)
•Posliini
•Lasitettu
•Veden imeytyminen <0,5 %

Käyttökohteet:
•Mosaiikki sisä- ja ulkokäyttöön
•Mosaiikki seiniin ja lattiaan
Huom.! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 102040391
Tavaramerkki Right Price Tiles