MOSAIIKKI MAX STONE GRIGIO 5X5

Harmaa, 1 m2/pkt
Tuotenumero: 6335156
Paino: 2.27
Mosaic Max Stone Grigio on kaunis, vaaleanharmaa posliinimosaiikki, jonka koko on 5x5 cm. Mosaiikissa on betonimainen pinta, joka on osittain matta ja strukturoitu.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
4-7 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
75   /m2
pakkaus
MOSAIIKKI MAX STONE GRIGIO 5X5
Mosaic Max Stone Grigio on kaunis, vaaleanharmaa posliinimosaiikki, jonka koko on 5x5 cm. Mosaiikissa on betonimainen pinta, joka on osittain matta ja strukturoitu. Betoni ja sementti ovat pitkään olleet sisustusmaailman suuri trendi, ja ne sopivat täydellisesti skandinaaviseen tyyliin. Stone Grigio sopii yhtä hyvin sekä kylpyhuoneeseen että keittiöön. Yhdistele vapaasti saman sarjan isomman kaakelilaatan kanssa.

Rektifioitu laatta/mosaiikki

Rektifioituja laattoja/mosaiikkia kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset kaakelilaatat. Tällaiset rektifioidut kaakelilaatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Posliinilaatta/mosaiikki

Posliinilaatta ja -mosaiikki poltetaan 1000–1600 asteen lämpötilassa ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Kovan materiaalin ansiosta tämäntyyppisillä posliinilaatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattian- tai laatanpuhdistusaineita.

Ominaisuudet:
•Strukturoitu ja matta pinta marmorijäljitelmää
•Mosaiikkineliöt (5x5 cm) laatalla (30x30 cm)
•Posliini
•Lasitettu
•Veden imeytyminen <0,5 %

Käyttökohteet:
•Mosaiikki sisä- ja ulkokäyttöön
•Mosaiikki seiniin ja lattiaan
Huom.! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 102040404
Tavaramerkki Right Price Tiles