MOSAIIKKI MIRAMAR GREIGE 5X5

Harmaa, 1 m2/pkt
Tuotenumero: 6335150
Paino: 1.9
Miramar Greige on kaunis, beigenvärinen posliinimosaiikki, jonka koko on 5x5 cm. Mosaiikki on kiillotettu ja lasitettu, ja siinä on himmeä kuvio greigen ja beigen sävyissä.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
4-7 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
65   /m2
pakke
MOSAIIKKI MIRAMAR GREIGE 5X5
Miramar Greige on kaunis, beigenvärinen posliinimosaiikki, jonka koko on 5x5 cm. Mosaiikki on kiillotettu ja lasitettu, ja siinä on himmeä kuvio greigen ja beigen sävyissä. Posliinimosaiikki antaa eksklusiivisen ilmeen ja sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen tai keittiön seinään. Yhdistele vapaasti Miramar Greige -kaakelilaattakoon 60x60 cm kanssa.

Rektifioitu laatta/mosaiikki

Rektifioituja laattoja/mosaiikkia kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset kaakelilaatat. Tällaiset rektifioidut kaakelilaatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Posliinilaatta/mosaiikki

Posliinilaatta ja -mosaiikki poltetaan 1000–1600 asteen lämpötilassa ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Kovan materiaalin ansiosta tämäntyyppisillä posliinilaatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattian- tai laatanpuhdistusaineita.

Ominaisuudet:
•Kiillotettu pinta
•Mosaiikkineliöt (5x5 cm) laatalla (30x30 cm)
•Posliini
•Lasitettu
•Veden imeytyminen <0,5 %

Käyttökohteet:
•Mosaiikki sisä- ja ulkokäyttöön
•Mosaiikki seiniin ja lattiaan
Huom.! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 102040397
Tavaramerkki Right Price Tiles