MOSAIIKKI STELLAR PERLA 5X5

Harmaa, 1 m2/pkt
Tuotenumero: 6335142
Paino: 2.14
Mosaic Stella Perla on lasitettu posliinimosaiikki, jonka neliöt ovat kooltaan 5x5 cm. Mosaiikkilaatta on osittain mattapintainen ja sen strukturoidun pinnan kuviointi jäljittelee travertiinikiveä.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
4-7 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
75   /m2
pakkaus
MOSAIIKKI STELLAR PERLA 5X5
Mosaic Stella Perla on lasitettu posliinimosaiikki, jonka neliöt ovat kooltaan 5x5 cm. Mosaiikkilaatta on osittain mattapintainen ja sen strukturoidun pinnan kuviointi jäljittelee travertiinikiveä. Vaaleanharmaassa mosaiikkistruktuurissa on pieniä reikiä/kuoppia, jotka tekevät siitä entistäkin luonnollisemman.

Posliinilaatta/mosaiikki

Posliinilaatta ja -mosaiikki poltetaan 1000–1600 asteen lämpötilassa ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Kovan materiaalin ansiosta tämäntyyppisillä posliinilaatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja.

Rektifioitu laatta/mosaiikki

Rektifioituja laattoja/mosaiikkia kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset kaakelilaatat. Tällaiset rektifioidut kaakelilaatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattian- tai laatanpuhdistusaineita.

Ominaisuudet:
•Strukturoitu ja matta pinta kalkkikivijäljitelmää
•Mosaiikkineliöt (5x5 cm) laatalla (30x30 cm)
•Posliini
•Lasitettu
•Veden imeytyminen <0,5 %

Käyttökohteet:
•Mosaiikki sisä- ja ulkokäyttöön
•Mosaiikki seiniin ja lattiaan
Huom.! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 102040353
Tavaramerkki Right Price Tiles