Muovikatto Tattokroko Lasikuituvahvisteinen kävelykeppi Aluwhite

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687174404
Aluwhite lasikuituvahvistettu katto - kävelevä - Kattosarja Aluwhiten lasikuituvahvistettu katto on Ruotsissa valmistettu lasikuituvahvistettu polyesteripaneeli, joka on sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon.
Näytä enemmän
Leveys:
Pituus:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Muovikatto Tattokroko Lasikuituvahvisteinen kävelykeppi Aluwhite

Aluwhite lasikuituvahvistettu katto - kävelevä - Kattosarja Aluwhiten lasikuituvahvistettu katto on Ruotsissa valmistettu lasikuituvahvistettu polyesteripaneeli, joka on sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon. Tämä katto on markkinoiden ainoa käveltävä kattopaneeli, jonka paksuus on 2 mm! Paneeli on tehty kovaan all-weather-ilmastoon ja se on suojattu molemmin puolin erittäin korkealla UV-kertoimella varustetulla pintakalvolla, joka tekee katosta kestävän ja helposti puhtaana pidettävän. Aluwhiten lasikuituvahvisteinen kävelevä katto on yksi markkinoiden edullisimmista kattomateriaaleista niille, jotka rakentavat terassin, autokatoksen tai työkaluvajan laadusta tinkimättä.

Mitat
Kattosarjat tilataan kokonaisina paketteina, joissa valitset paneelien pituuden ja katon halutun leveyden.

Tekniset tiedot
Väri: Opaali Valonläpäisy: Opaali 55% Paksuus: n. 2 mm Kokonaisleveys: 1050 mm Peiteleveys: 1000 mm Pituus: 2m, 2.5m, 3m, 3.5m, 4m, 4.5m, 5m, 6m.

Muut
Lasikuitumatto tekee materiaalista erittäin kestävän ja estää halkeilun pakkasessa. Levy on 2 mm:n paksuinen, joten se on kävelevä ja kestää raskaita kuormia Katto kestää yli 70 asteen lämpötiloja. Asennetaan mukana toimitetuilla kattoruuveilla, joita ruuvataan 8-10 ruuvia/m2. Levyjä ei saa jättää nipussa (levy levyltä) suoraan auringonvaloon. Lämpö kerääntyy nippuun ja levyt ovat vaarassa deformoitua lämpötilan nousun vuoksi, joka voi olla erittäin korkea. C/C-mitat poikkipalkkien välillä: Max 1200 mm Suositeltu kattokaltevuus: n. 5-6 astetta.

Toimitukseen sisältyy
Kattopanelointi Ruuvi

Takuu
20 vuoden takuu

Vaihtoehdot
Tiivistysteippi

Muut tiedot
Katot myydään täydellisinä kattopakkauksina, jotka sisältävät ruuvit. Paneelit voidaan helposti leikata sekä pituudeltaan että leveydeltään hienohampaisella sahalla tai kulmahiomakoneella. Lasikuituvahvisteisen katon asennuksessa ei tarvita esiporausta.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Aluwhite