Sisäoven Kahvat

Byggmaxilta löydät sisäoven kahvat edullisesti ja helposti. Valikoimastamme löydät sisäoven kahvat sekä välioven kahvat aina nopeasti jokaiseen tarkoitukseen sekä tyyliin! Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja anna vanhalle ovellesi uusi mahdollisuus upeiden kahvavaihtoehtojemme avulla. 

 

Laajasta valikoimastamme löydät täydellisen sisäovet kahvat juuri sinulle

Tarvitset sitten vanhalle ovelle piristystä tai kokonaan uuteen oveesi kahvaa, meiltä löydät sisäoven kahvat joka tarkoitukseen. Oli valintasi sitten klassisempi messinkinen kahva tai modernimpi krominen kahva - meiltä löydät takuulla sisäoven kahvat jotka sopivat kotisi sisustukseen kuin unelma. Kaikki valikoimassamme olevat välioven kahvat ovat paitsi tyylikkäitä, niin myös kestäviä, ja hyvin hoidettuina voitkin nauttia niistä jopa vuosikymmeniä. Byggmaxilta löydät myös kahvojen lisäksi laajan valikoiman sisä- ja ulko-ovia sekä niihin sopivat listat, karmit ja muut tarvikkeet. Mitä siis vielä odotat? Aloita nyt kotisi ilmeen päivittäminen vain muutamalla klikkauksella - helppoa, eikö?

 

Sisäoven kahvat ovat helppo ja nopea piristys sisustukseen

Oli etsinnässäsi sitten sisäoven kahvat kotiisi, kesämökillesi tai varastoosi, meiltä löydät varmasti kestävät ja tyylikkäät vaihtoehdot - edullista hintaa unohtamatta! Kun haluat hieman piristää kotisi ilmettä näkemättä liikaa vaivaa, sisäovet kahvat ovat helppo kohta aloittaa. Sinun tulee vain löytää juuri se täydellinen välioven kahva - jonka varmasti löydätkin valikoimastamme - ja vaihtaa se entiseen oveesi. Näin vanha ovesi saa myös täysin uuden ilmeen edullisesti ja helposti, samalla luontoa säästäen. Osta nyt siis sisäoven kahvat Byggmaxilta ja säästät niin rahaa kuin aikaasi!

Näytä enemmän
Suodata

148 Tulokset

Järjestä
Secuyou
Saatavana useita malleja
Habo
22 99  €
Habo
30 99  €
Habo
18 99  €
Beslagsboden
26 65  €
Pisla
Ulko-Oven Painike Euro
Alkaen 23 99  €
Habo
27 99  €
Pisla
Kromattu
7 99  €
Habo
27 99  €
Beslagsboden
37 26  €
Habo
18 99  €
Habo
32 99  €
Habo
243  €
Beslagsboden
27 43  €
Beslagsboden
42 18  €
Habo
26 99  €
Habo
71 99  €
Beslagsboden
30 79  €
Habo
23 99  €
Habo
29 99  €
Beslagsboden
42 18  €